Leman gør sig klar til fremtiden med stor udvidelse i TaulovFra venstre er det Peter Flindt Boldreel, projektchef, Cj Group, Jesper Autzen, CEO, Leman Danmark, Jørn Peter Hansen, Director Logistics & Distribution, Leman.

Leman gør sig klar til fremtiden med stor udvidelse i Taulov

Den dansk transport- og logistikvirksomhed Leman er vokset ud af sine faciliteter, og sætter derfor gang i en ny og storstilet udvidelse, der giver 6.000 nye kvadratmeter til endnu bedre service og muligheder for virksomhedens mange kunder

Del artiklen på

Leman vokser, og tog for nylig første spadestik til den nye udvidelse, der skal sikre virksomheden fremtidige muligheder for at fortsætte væksten og mulighederne til glæde for kunderne. .

Projektet udvider Lemans eksisterende bygning med 2.000 kvadratmeter mod vest og 4.000 kvadratmeter mod øst, og når det nye byggeri står færdigt, har Leman i alt 15.500 kvadratmeter lager, hvilket skal sikre kapacitet og kvalitet i mange år frem.

- Udvidelsen giver os 56 ekstra porte og ramper til på- og aflæsning og seks sideaflæsningsramper indvendigt og et åbent og overdækket område med en fast rampe. Vi dedikerer et stort område til logistikkunder samt et område til aflæsning af gods med et nyt transportbånd. Vi etablerer en ny indgang mod syd for vores lastbiler, som giver os et bedre flow. Alt i alt kommer udvidelsen til at højne både flow og kvalitet, og vores kunder kan derfor regne med en både hurtigere og mere effektiv løsning af opgaverne, forklarer Jørn Peter Hansen, der er Director Logistics & Distribution.

Bedre sikkerhed og medarbejdertilfredshed
Transportvirksomheden lægger i business-casen vægt på, at udvidelsen derudover vil forbedre sikkerheden yderligere for medarbejderne, fordi alt bygges og indrettes efter de mest moderne muligheder, hvilket både skal højne arbejdsglæde og sikkerhed for medarbejderne.

- Vi får brug for vores logistiske evner, når vi både skal rumme en stor byggeplads og holde den daglige forretning kørende, men som speditører er vi vant til at skulle finde de rigtige løsninger og hjælpe hinanden, så det klarer vi også denne gang, lover Jørn Peter Hansen. 

- Vi glæder os til, at det nye anlæg står færdigt, så vi også i fremtiden kan skabe nogle gode løsninger for vores kunder, og så ser vi frem til, at vores Leman-kollegaer får et topmoderne anlæg til rådighed. 

Første etape forventes færdigt i foråret 2024, og hele anlægsarbejdet forventes afsluttet ved udgangen af 2024. Af hensyn til virksomhedens grønne klimaregnskab og målsætning om at blive klimaneutral vil der i øvrigt blive installeret solceller på taget af bygningen.

-hawin

 

Læs mere om lagerhoteller

24/5 2023
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Dan-doors

  Dan-doors

  Sikre og effektive dør- og portløsninger. Kvalificeret rådgivning fra eksperter.
 • REOLUX DANMARK

  REOLUX DANMARK

  Totalleverandør indenfor lagerinventar
 • Kardex

  Kardex

  Automatiserede lagersystemer der optimerer din lagerlogistik.
 • Stow Nordic

  Stow Nordic

  Professionelle Lagerløsninger
 • Scan-Flex

  Scan-Flex

  Indret lageret med omtanke - tag Scan-Flex med på råd
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Reoler A/S

  Reoler A/S

  Pallereoler – Lagerreoler og andet Lagerinventar – Helt enkelt!
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.