Logicenters udlejer højteknologisk lager i Køge til Movianto

Logicenters udlejer højteknologisk lager i Køge til Movianto

Logistikejendomsudvikleren Logicenters har indgået en udlejningsaftale af en 16.000 kvadratmeter stort højteknologisk lagerbygning med danske Movianto, der er specialisteret i logistik af farmaceutiske produkter. Lageret forventes at stå klar til brug i tredje kvartal af 2022

Udvikleren inden for logistikejendomme i Norden, Logicenters, fortsætter med at udvide sine aktiviteter i Hovedstadsområdet.

Virksomheden har netop indgået en langsigtet aftale om udlejning af en 16.000 kvadratmeter højteknologisk farmaceutisk logistikejendom på Egedesvej i Køge til Movianto, der er logistikoperatør inden for lægemidler.

Dermed er Logicenters ved at kunne melde udsolgt omkring Køge - blot 20.000 kvadratmeter har udvikleren tilbage til udlejning.

Som ved alle Logicenters øvrige ejendomme i Køge vil lageret blive opført efter virksomhedens høje grønne standarder.

For eksempel er taget forberedt til etablering af solceller, som kan medvirke til at reducere bygningens CO2-aftryk betragteligt.

Denne nye aftale med Movianto glæder Logicenters meget. Man kommer til at levere en topmoderne og højteknologisk lagerbygning, som vil blive tilpasset Moviantos behov og effektivisere deres logistikoperationer.

- Vi ser frem mod at byde Movianto velkommen i løbet af tredje kvartal i år, siger Commercial Manager Thomas Petersen.

Den nye logistikejendom ligger i Skandinavisk Transport Center, som har en god beliggenhed med hurtig adgang til motorvejene E20, E55 og E47 samt havnene i Køge og København.

Marina Steensen, CEO DK i Movianto, glæder sig til at tage den nye lagerbygning i brug.

- Vi ser frem til at flytte ind i en ejendom, der er skræddersyet til vores virksomhed. Inden for lægemiddelbranchen er der et stort behov for effektive logistikløsninger og sikker distribution, og vi tror, at lageret i Køge kommer til at blive en central del af vores virksomhed og vores ønske om at effektivisere vores distribution yderligere i de kommende år, siger hun.

-hawin

 

Læs mere om lagerhoteller

15/2 2022