Logistikpark ommøblerer med ny lejer

Logistikpark ommøblerer med ny lejer

Logistikcenteret E20 Park Copenhagen har sikret sig den første lejer til den seneste fase af byggeriet. Det bliver den danske møbelvirksomhed, HOLMRIS B8, der nu flytter ind i logistikparken, som udvikles af Aviva Investors, Aviva, plc's globale kapitalforvaltningsvirksomhed og Verdion

Aviva Investors og den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, åbner dørene for endnu en lejer til den store logistikpark E20 Park Copenhagen, som de to parter opfører spekulativt langs E20 motorvejen ved Solrød syd for København.

Denne gang gælder det den danske møbelvirksomhed HOLMRIS B8, der på grund af stærk vækst og øgede behov for lager og logistik af høj kvalitet har lejet sig ind i en spritny enhed i den nyeste fase af byggeriet af E20 Park Copenhagen, DC1, som snart står klar.

Med den nye lejeaftale får HOLMRIS B8 en enhed på godt 7.100 topmoderne lager- og logistikkvadratmeter med tilhørende kontorfaciliteter og mezzaninrum. Dermed tilslutter virksomheden sig logistikparkens eksisterende lejere, børnetøjsvirksomheden Molo og dækfirmaet NDI Group. 

- HOLMRIS B8 er vokset betydeligt i de seneste par år, hvilket har ført til, at vi er vokset ud af vores nuværende lager. I processen med at finde en ny lager- og logistikløsning har det været vigtigt for os at finde en udbyder, der understøtter HOLMRIS B8\'s bæredygtighedsdagsorden. Det har vi fundet i E20 Park Copenhagen. DGNB Gold-klassificeringen er vigtig for os, og vi vil certificere vores kontor under DGNB Room, siger Flemming Ib Windfeld, CEO, HOLMRIS B8.

Han fortsætter:

- Bæredygtighed er kernen i vores forretning, og vi ser certificeringer som DGNB som stærke værktøjer til at sikre, at vi alle bevæger os i den rigtige retning. Vi glæder os til at komme ind i de nye lokaler og til samarbejdet med Aviva Investors og Verdion. 

Stor efterspørgsel
Der er stor efterspørgsel på strategisk beliggende lager- og logistikkvadratmeter – både i Danmark og i resten af Norden.

- Der er fortsat stor efterspørgsel på logistikenheder i Norden, og især Danmark er en central del af vores europæiske ejendomsstrategi. Vi mener, at det fortsat er et attraktivt marked til aktiv vækst af vores portefølje, og vi er derfor glade for at se så stor efterspørgsel på lager- og logistikenheder af høj kvalitet, der kan skræddersyes til brugerne – præcis som dem i E20 Park Copenhagen. Vi ser frem til fortsat at udbygge logistikparkens faciliteter og omdømme som et knudepunkt, der kan tilbyde virksomheder uovertrufne lager- og logistikmuligheder i regionen, siger George Fraser-Harding, Head of European Funds, Aviva Investors.

Den nye lejeaftale og generelle efterspørgsel glæder også Verdions Commercial Manager, Daniel Carstens, der oplever stor interesse for de resterende fire ledige lejemål i logistikparkens nyeste fase.

- Vi er utrolig glade for at byde HOLMRIS B8 velkommen til E20 Park Copenhagen. Dette er en vigtig aftale, der markerer startskuddet for udlejningen af vores seneste udviklingsfase. Vi oplever en betydelig interesse for de resterende enheder i denne fase fra en række nationale og internationale virksomheder, der alle er fokuseret på kvaliteten og de høje miljømæssige standarder af lagerfaciliteterne samt logistikparkens strategiske beliggenhed og gode transportforbindelser, siger Daniel Carstens, Commercial Manager, Verdion.

CBRE har rådgivet i forbindelse med lejeaftalen med HOLMRIS B8.

-hawin

Fakta

    • E20 Park Copenhagens nyeste fase, DC1, rummer en bygning på 37.000 lager og- logistikkvadratmeter fordelt på fem lejemål, som spænder fra 6.900 til 9.700 kvadratmeter – alle med 12,2 meter frihøjde, 50kN belastningsevne pr. kvadratmeter og LED-belysning
    • Når byggeriet af E20 Park Copenhagen er fuldendt på den 38 hektar store byggegrund, kommer logistikparken til at rumme 150.000 lager og- logistikkvadratmeter, hvilket gør den til en af landets største
    • E20 Park Copenhagen bliver bygget efter høje bæredygtighedstandarder med enheder, der sigter mod DGNB Gold-certificering. Logistikparkens omgivende miljø vil være fuldt anlagt med grønne områder, vandelementer og udendørs fritidsområder, der vil blive indarbejdet i det overordnede design for at give alle parkens brugere mulighed for sundhed og velvære. Cykelruter af høj kvalitet vil forbinde parken med de nærliggende boligområder og offentlige transportforbindelser
    • Parken ligger tæt på Solrød ved motorvej E20, som er en del af hovedfærdselsåren, der forbinder Tyskland, Danmark og Sverige. Logistikparken har også gode lokale transportforbindelser, herunder to S-togsstationer inden for gåafstand og busstoppesteder direkte ved indgangen til området. Der er mindre end 15 minutter til Køge Havn

 

Læs mere om lagerhoteller

31/3 2023