Scan Global Logistics byder Nils Smedegaard Andersen velkommen som ny bestyrelsesformand

Scan Global Logistics byder Nils Smedegaard Andersen velkommen som ny bestyrelsesformand

I februar offentliggjorde Scan Global Logistics CVC Capital Partners Fund VIII som ny hovedaktionær. Transaktionen er nu afsluttet og har modtaget alle relevante myndighedsgodkendelser. SGL udnævner Nils Smedegaard Andersen, tidligere administrerende direktør for Carlsberg og A.P. Møller - Mærsk, som det første nye bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand i deres nye bestyrelse. Udnævnelsen af flere bestyrelsesmedlemmer forventes at ske i de kommende måneder

Del artiklen på

Nils Smedegaard Andersen medbringer stor erfaring fra den internationale transport- og logistikbranche efter ni år som administrerende direktør for Mærsk Gruppen. I forbindelse med sin udnævnelse til bestyrelsesformand udtaler Nils Smedegaard Andersen:

- SGL har udviklet sig fra en lokal og overvejende skandinavisk virksomhed til en globalt anerkendt aktør i transport- og logistikbranchen. Med deres entreprenante og unikke kundecentrerede tilgang kan SGL levere løsninger, der skaber værdi for kunderne på tværs af alle segmenter. Jeg ser frem til at samarbejde med SGL om den fortsatte opbygning af en spændende og succesrig virksomhed gennem god service til vores kunder.

Den nye bestyrelsesformand er kendt for sit drive og beskrives som en resultatorienteret leder. I dag er han formand for Unilever og ASML, begge førende globale virksomheder, og sidder også i flere ikke-børsnoterede bestyrelser.

Global CEO i SGL, Allan Melgaard, uddyber valget af Nils Smedegaard Andersen som bestyrelsesformand:

- Nils har opnået imponerende resultater i sin karriere og har den nødvendige viden og kapacitet til at hjælpe os med at indfri vores ambitiøse strategi om at blive blandt branchens foretrukne udbydere. Fundamentet for vores hidtidige og fremtidige succes er vores unikke og entreprenante måde at drive forretning på, og sådan som vores vigtigste ambassadører, vores medarbejdere, udlever og eksemplificerer vores DNA hver eneste dag. Nils deler det synspunkt, og sammen med resten af teamet glæder jeg mig til at arbejde med ham i de kommende år.

-hawin

 

Fakta om Scan Global Logistics
I 2022 omsatte SGL for over tre milliarder USD og har et erklæret mål om at nå over fem milliarder USD indenfor de næste år. Med over 150 lokationer i mere end 45 lande og mere end 3300 dedikerede medarbejdere tilbyder virksomheden en komplet logistikløsning til deres kunder baseret på en kundedrevet og fleksibel tilgang, som de høster meget anerkendelse for hos kunderne.

Siden 2017 har SGL leveret en organisk vækst over markedsniveau og sammen med mere end 30 opkøb har indsatsen resulteret i en årlig omsætningsvækst på 33% i perioden.

Læs mere om lagerhoteller

24/5 2023
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Dan-doors

  Dan-doors

  Sikre og effektive dør- og portløsninger. Kvalificeret rådgivning fra eksperter.
 • Kardex

  Kardex

  Automatiserede lagersystemer der optimerer din lagerlogistik.
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Scan-Flex

  Scan-Flex

  Indret lageret med omtanke - tag Scan-Flex med på råd
 • Reoler A/S

  Reoler A/S

  Pallereoler – Lagerreoler og andet Lagerinventar – Helt enkelt!
 • Stow Nordic

  Stow Nordic

  Professionelle Lagerløsninger
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • REOLUX DANMARK

  REOLUX DANMARK

  Totalleverandør indenfor lagerinventar