Sønderjysk logistik- og lagerejendom solgt til nordisk investeringsbank

Sønderjysk logistik- og lagerejendom solgt til nordisk investeringsbank

Den nordiske investeringsbank Pareto Securities har købt en eftertragtet logistik- og lagerejendom i Tinglev for mere end 100 millioner kroner. CBRE har formidlet handlen på vegne af sælgeren Ejendomsselskabet Casa Nord/Røsler Holding

En strategisk velplaceret logistik- og lagerejendom på 23.170 kvadratmeter i Tinglev i Sønderjylland er kommet på nye hænder. Det er den nordiske investeringsbank Pareto Securities, der har købt ejendommen af Ejendomsselskabet Casa Nord/Røsler Holding i en handel til 115 millioner kroner.

Erhvervsejendomsrådgiveren CBRE har rådgivet sælger i handlen, og interessen har været stor for ejendommen, der er opført i 1995, og som i 2017 blev energioptimeret.

- Dels ligger ejendommen rigtig godt tæt på grænsen til Tyskland, hvor mange store virksomheder er placeret. Og så er e-handlen eksploderet det seneste år, hvilket har øget efterspørgslen efter lager- og logistik-kapacitet betragteligt, siger Niels Ole Haagensen, der er Senior Director i CBRE’s Capital Markets-afdeling.

Ejendommen, der har adresse på Bjerndrupvej 51, er inddelt i fleksible lagerbygninger, og er fuldt udlejet til de solide og velkendte virksomheder Danfoss Power Electronic og Maersk Drilling.

Beliggenheden er praktisk, da ejendommen ligger placeret i et erhvervsområde lige udenfor Tinglev, tæt på både station og E45-motorvejen.

- Vi er rigtige glade for salget og prisen på ejendommen. Samtidig har det har været et meget effektivt og tilfredsstillede forløb med både køber og CBRE, siger Torben Røsler, der står bag Ejendomsselskabet Casa Nord og Røsler Holding.

Købet af logistik- og lagerbygningen i Tinglev følger i forlængelse af, at Pareto Securities har erhvervet en række velbeliggende logistikejendomme langs motorvej E45 og i Storkøbenhavn.

Siden Pareto Securities startede deres ejendomsaktiviteter i Danmark for knap fem år siden, har investeringsbanken gennemført ejendomstransaktioner for mere end seks milliarder kroner og forvalter aktuelt en portefølje med en samlet værdi på over fire milliarder kroner.

Bech-Bruun og Emcon har rådgivet Pareto Securities i forbindelse med transaktionen.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

25/1 2021