Verdion opruster på det nordiske marked

Verdion opruster på det nordiske marked

Den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, tror på Norden som vækstområde. Derfor ansætter virksomheden nu en ny Investment Manager - Nordics, Fredrik Salman, i sin svenske afdeling. Det sker som led i en oprustning i Norden, hvor Verdion oplever stor efterspørgsel på lager- og logistikfaciliteter\r\n

Fredrik Salmans nye opgave bliver at opsøge nye investerings- og udviklingsmuligheder på tværs af det nordiske marked, mens han også kommer til at varetage Verdions daglige portefølje- og investeringsaktivitet. Han vil referere direkte til Peter Michael Tetzlaff, der er nordisk investeringschef i Verdion.

 Fredrik Salman

Fredrik Salman kommer fra en rolle som Investment Manager i Round Hill Capital, hvor han var investeringsforvalter og arbejdede med indgåelse af aftaler og forvaltning af erhvervsejendomme. Før det var han ansat i tre år hos Brunswick Real Estate i Stockholm.

-Der er stærke vækstmuligheder på det danske og svenske marked lige nu, og med Fredrik ombord styrker vi vores kapacitet og ekspertise yderligere i disse markeder. Fredrik har omfattende erfaring med at identificere nye investeringsmuligheder i markedet og eksekvere på dem, mens han også besidder indgående forståelse af vores kernemarked og et godt netværk. Vi er utrolig glade for at byde ham velkommen i teamet, siger Peter Michael Tetzlaff, investeringschef i Verdion i Norden.

Vækst trods inflation og høje renter
På trods af den seneste tids høje renter og inflation oplever Verdion fortsat positiv vækst på det nordiske marked, hvor logistik- og ejendomsudviklingsspecialisten især har haft succes med sin spekulative udviklingsstrategi på en række udviklingsprojekter.

På det danske marked vil virksomheden f.eks. inden længe færdiggøre næste fase af nye lager- og logistikenheder på i alt 37.000 kvadratmeter i deres omfattende logistikcenter, E20 Park Copenhagen, ved Solrød. Samtidig afslutter de i slutningen af marts i år byggeriet af 26.000 nye lager- og logistikkvadratmeter i Verdion iPark Copenhagen, der ligger tæt på Allerød nord for København, lige ved siden af DHL’s logistikfaciliteter. Endelig forward-funder Verdion også et nyt logistikbyggeri nær Vejle til System Transport A/S med midler fra sin fond, Verdion European Logistics Fund (VELF 1).

 System Transport og Verdions byggeri ved Vejle

-Vi oplever en solid efterspørgsel på velbeliggende lager- og logistikfaciliteter fra brugerne. Ved E20 Park Copenhagen oplever vi fx stærk efterspørgsel på vores nuværende fase af byggeriet, der afsluttes i april. Det sker i kølvandet på, at vi sidste år sikrede de første to lejere til den første fase af byggeriet allerede inden, byggeriet stod færdigt. Vi kigger aktivt på flere projekter som dette i Norden, og vi er derfor glade for at tilføje endnu flere kræfter til vores nordiske team med ansættelsen af Fredrik, siger Peter Michael Tetzlaff.

Verdions nordiske portefølje vokser støt. Alene i 2022 iværksatte virksomheden nye udviklingsprojekter i Göteborg, Jönköping og Vejle, mens der i tillæg til E20 Park Copenhagen også arbejdes på at etablere en større logistikpark i hovedstadsområdet ved Stockholm.

-lipe

Læs mere om lagerhoteller

7/3 2023