Canon Colorado 1650 UVgel blæk godkendt til 3M™ MCS™ garantiprogram

Canon Colorado 1650 UVgel blæk godkendt til 3M™ MCS™ garantiprogram

3M har anerkendt den særlige kvalitet af Canons Colorado 1650 og dens UVgel 460 blæk til industristandard, der bl.a. bruges til print på køretøjer, gulve, skilte og displays. Godkendelsen giver sikkerhed for, at applikationer trykt på Colorado 1650 i kombination med UVgel 460 og 3M's godkendte medier vil opnå de højeste kvalitetsstandarder

Del artiklen på

Applikationer, der er dækket af 3M MCS-garantien, omfatter grafik til køretøjer, skilte og displays, gulve og meget mere.

For at kvalificere sig til godkendelsen har Colorado 1650 og dens UVgel 460-blæk, i kombination med en række forskellige 3M-medier, med succes bestået en række strenge tests udført under 3Ms strenge vurderingsbetingelser.

Understøttet af den grundige test af blæk-, printer- og mediekombinationer, herunder også 3M's omfattende vejrteknologi, giver 3M MCS-garantien både printserviceudbydere og deres kunder ro i sindet og tillid til, at deres billeder vil fungere som forventet i den tilsigtede levetid. 

Lugtfri og til både inden- og udendørs brug
3M MCS-garantien, der er bredt anerkendt som industristandard og repræsenterer den mest omfattende garanti for færdig grafik, giver fuld beskyttelse for grafikkens tilsigtede levetid, herunder beskyttelse mod falmning, revner, afskalning, blærer, misfarvning og mange andre aspekter af grafisk ydeevne.

Branchens mest produktive 64 tommer printer, Canon Colorado 1650 bruger den unikke UVgel blækteknologi, som inkorporerer alle de bedste aspekter af alternative blækteknologier som eks. farveskala og lysægthed af øko-solvent, egnethed til indendørs brug, hurtig tørretid for latex mm. UV-gel-teknologien giver også særlige muligheder som produktion af output med en mat eller en blank finish eller endda begge dele kombineret i ét print. 

UVgel-blæk producerer lugtfrit, ultra-robust output, der er fuldt certificeret til indendørs brug, og er meget holdbart til udendørs brug. Og med kunder, der nyder godt af nul VOC-emissioner, nul farlige luftforurenende stoffer og et lavt gennemsnitligt blækforbrug på 6,4 ml/m2 på tværs af mere end 2.500 UVgel-motorer installeret på verdensplan, har UVgel allerede vist sig at være et bæredygtigt og omkostningseffektivt alternativ til latex og øko-opløsningsmiddelteknologi.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

24/11 2022

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.