Coop udvider med 4000 m2 bageri

Coop udvider med 4000 m2 bageri

BrødCooperativet er allerede Danmarks største bagerkæde, og nu skal et nyt bageri sikre, at Coop står endnu stærkere med friskbagt brød til danskerne. Byggeriet har netop haft rejsegilde og ventes at stå klar til april næste år

Del artiklen på

I en svær tid med stigende priser på fødevarer, øger Coop alligevel investeringen på produktion af kvalitetsbrød til bæredygtige priser.

Det er DS Flexhal A/S, der står for udvidelsen af fællesbageriet til nu godt 4000 kvadratmeter efter at de sidste år byggede den første hal på 1400 kvm

Efter planen bageriet fra det kommende forår levere friskbagt brød til 200 af Coops butikker under navnet BrødCooperativet.

-BrødCooperativet er en væsentlig løftestang i Coops ambition om et optimeret kundemøde. Vi ved at brød, der er til at betale, og i særdeleshed friskbagt brød er en væsentlig del af indkøbsoplevelsen, og med udvidelsen af vores bageri tager vi strategien et skridt videre. Særligt muligheden for at levere friskbagt brød til alle vores Coop 365 butikker på Sjælland skal være med til at differentiere os, så vi også her gør en forskel, forklarer Coops administrerende direktør Kræn Østergaard Nielsen.

Han tilføjer:

BrødCooperativet er allerede Danmarks største bagerkæde, og med udvidelsen af bageriet vil vi gøre friskbagt kvalitetsbrød tilgængelige i flere af vores kæder og dermed sikre friskbagt brød til endnu flere danskere,"lyder det fra Coops administrerende direktør.

Frisk brød 365 dage om året
Chefen for BrødCooperativet, Michael Krall Poulsen supplerer:

-Vi oplever en stor intern efterspørgsel fra Coops butikker i forhold til at blive en del af vores setup. Vi leverer brød 365 dage om året, og i de 20 måneder bageriet har haft åbent, har vi endnu ikke haft én eneste lukkedag, eller nogle dage hvor vi ikke har kunne levere. Det vidner om et stærkt setup, som er bygget op omkring simple processer, gode samarbejdspartnere og ikke mindst stærke medarbejdere.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

23/11 2022

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.