Der blæser nye vinde hos Bito

Der blæser nye vinde hos Bito

Torben Lüthje Hansen, der er ansat som ny CEO hos Bito Lagerteknik, glæder sig til de nye opgaver hos leverandøren af udstyr til lager- og logistikindustrien

Hvad har vindenergi og lagerteknik til fælles? Umiddelbart ikke så meget skulle man mene - men så dog alligevel. Der blæser i hvert fald nye vinde hos Odense-firmaet BITO Lagerteknik, som er dansk datterselskab i det velrenommerede tyske BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH.

Med en fortid som direktør i vindmølle- og robotindustrien samt mange års erfaring indenfor salg, logistik og marketing er Torben Lüthje Hansen et tiltrængt frisk pust som ny kaptajn for BITO Lagerteknik med ansvar for Skandinavien.

Og kursen er klar. Med fokus og udgangspunkt i den gode kundeoplevelse båret af førsteklasses lagerløsninger og kvalitetsprodukter fra egen produktion skal han og hele hans team af dedikerede og kompetente medarbejdere i både Danmark, Finland og Sverige nu sætte sejl og skabe resultater.

Torben Lüthje Hansen, CEO udtaler:

- Vi ser fremad og går konstruktivt og målrettet til værks, så vi i partnerskab med vores mange trofaste kunder kan fortsætte udviklingen af både deres og vores forretning og samtidig fastholde det, der kendetegner BITO, nemlig ordentlighed, pålidelighed og kompetent rådgivning indenfor alle områder af lager og logistik.

-hawin

 

Læs mere om lagerindretning

25/11 2020

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.