Egatec lancerer italienske lagerløsninger

Egatec lancerer italienske lagerløsninger

Den fynske ingeniørvirksomhed er blevet forhandler af Cassioli's brede vifte af automatiserede løsninger - især til højlagre. Se video om Miltisat Systemet, designet til pallelagre

Kontrakten blev underskrevet før sommerferien, og Egatec er nu i fuld gang med at introducere sine kunder for de fuldautomatiske højlagre, der kan reducere plukketiden på lageret betydeligt.

Flere og flere virksomheder ønsker at samle alle produkter under ét tag. Med et samlet distributionscenter kan de opnå store besparelser på logistikken og evt. omkostninger til leje af lager.

Desuden betyder den øgede e-handel at mange leverandører sender flere og mindre ordre afsted. Det øger kravene til en mere effektiv lagerlogistik, og vælger stadigt flere virksomheder at automatisere for at kunne følge med udviklingen.

Cassioli’s automatiske oplagringssystemer omfatter en bred vifte af tilpassede, integrerede løsninger indenfor håndtering og industriel automatisering.
Bl.a. det populære Miltisat System; en automatiserede lagerløsning, der er specielt designet til lagring af paller i flere dybder.

Se her en opbygning af systemet

-lipe

Læs mere om lagerindretning

27/8 2020

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.