Logicenters indgår første lejeaftale i Køge

Logicenters indgår første lejeaftale i Køge

Transportvirksomheden BHS Logistics flytter om et år ind i en skræddersyet, bæredygtig og topmoderne cross dockterminal på 6.900 m2 med tilhørende kontorfaciliteter. Det er Logicenters første, langsigtede lejeaftale i selskabets kommende logistikcenter

Transport- og logistikvirksomheden BHS Logistics rykker 1. juni 2022 ind som første lejer i Logicenters nye logistikcenter på Egedesvej i Køge. Til den tid har Logicenters opført en skræddersyet, højteknologisk cross dock-terminal med moderne lager- og kontorområde til 80 medarbejdere på ialt 6.900 m2 centralt beliggende i logistikparken Skandinavisk Transport Center. Udover aftalen med BHS planlægger Logicenters at udvikle yderligere 60.000 m2 logistikfaciliteter i området.

-Vi er glade for at kunne byde BHS Logistics velkommen i vores nye logistikcenter i Køge. Deres nye lager og domicil kommer til at stå færdig i første halvdel af 2022 og bliver en topmoderne og bæredygtig ejendom, som vil tilgodese BHS' ambitiøse bæredygtighedsmål samt effektivisere deres logistikvirksomhed, der stiller særlige krav til håndtering af temperaturfølsomme lægemidler", siger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Det rette valg i en bæredygtig ejendom
I 2020 købte Logicenters en grund i Skandinavisk Transport Center for at styrke sin position på det danske marked. I tråd med virksomhedens ambitiøse bæredygtighedsmål er den nye ejendoms klimapåvirkning gennemanalyseret allerede inden opførelsen. Blandet andet bliver bygningens tag forberedt til at kunne bære et solcelleanlæg, som vil kunne levere klimaneutral energi til ejendommen.

Den bæredygtige profil og centrale beliggenhed imødekommer BHS' specifikke behov, oplyser Morten Studsgaard, CEO i BHS Logistics.

-Vi har i flere år været på jagt efter det ideelle sted i Hovedstadsområdet med potentiale til at udvikle vores ledende position inden for transport af farmaceutiske produkter. Køge er med sin tætte beliggenhed til motorvejene og havnen det rette valg for os. Samarbejdet med Logicenters er det helt rigtige grundlag til at udvikle en højteknologisk terminal med effektiv lagerhåndtering i en moderne og bæredygtig logistikejendom, siger Morten Studsgaard.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

2/6 2021

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.