Når der er kø ved håndvasken

Når der er kø ved håndvasken

Flex1One, der sælger en lang række forskelligt udstyr til autoværksteder i hele verden, har udviklet en mobil hygiejnestation, som er nem at stille op, hvor behovet opstår

Corona-krisen stiller nye krav til mange virksomheder for at holde gang i aktiviteterne og skabe omsætning.

Hos produktions- og handelsvirksomheden Flex1One, der sælger en lang række forskelligt udstyr til autoværksteder i hele verden, har man også bemærket, at markedet er noget mere trægt – og at Corona-krisen har betydet en nedgang i aktiviteterne for det meste af autobranchen verden over.

Flex1One sælger bl.a. produkter af eget design og produktion, hvorfor innovative tanker er en helt naturlig del af arbejdsdagen hos Brørup-firmaet.

Det har derfor været helt naturligt at bruge de interne innovative kompetencer til at skabe et produkt, som efterspørges kraftigt – og kan anvendes af alle typer af virksomheder.

Clean Point sikrer en god hygiejne

Resultatet af de innovative tanker blev udviklingen en brugervenlig og strømlinet hygiejnestation, som kan opstilles overalt, hvor der er adgang til strøm.

Hygiejnestationen bærer navnet Clean Point og den består af et skab inklusiv plastdunke til rent vand og spildevand. Herpå er en bordplade med håndvask og sensor betjent armatur. Sluttelig en overdel med sæbe- og håndspritdispenser, holder til papirservietter og lys.

- Vi er hurtige til at gribe en chance og designe de løsninger, vi ser en mulighed i at afsætte, siger Jannie Nielsen, HR og Marketingchef hos Flex1One.

Hun fortsætter:

- En station til hurtigt og nemt at kunne højne håndhygiejnen er i denne tid med stort fokus på at mindske spredningen af Corona-smitte et must-have for mange typer af institutioner, butikker og arbejdspladser. Vi har både gjort stationen strømlinet og nem at installere, og så har vi sørget for at holde prisen på et godt niveau, hvor de fleste kan være med.

Produktet kan leveres i løbet af maj måned og installeres ved blot at tilslutte til strøm og fylde den ene dunk med vand. Clean Point leveres inkl. en komplet startpakke med sæbe, håndsprit, papir og affaldskurv. Leveringen er gratis i hele Danmark.

-hawin

Læs mere om lagerindretning

24/4 2020

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.