Ny administrerende direktør for EAB LagerindretningNy adm. dir. i EAB Lagerindretning, Lars Endrup Jacobsen, (tv.) og eksportchef i det svenske moderselskab, Mikael Pernefors.

Ny administrerende direktør for EAB Lagerindretning

EAB Lagerindretning har netop meddelt at Lars Endrup Jacobsen tiltræder som ny administrerende direktør i virksomheden

I sin rolle som administrerende direktør vil Lars Endrup Larsen have det strategiske ansvar for selskabets udvikling på det danske marked og frem for alt have et stort operativt ansvar inden for salg, markedet og projektledelse.

For EAB indebærer rekrutteringen en stor satsning på det danske marked, hvor man ser et stort vækstpotentiale.

EAB Lagerindretning er en del af EAB-gruppen, som har hovedkvarter i Sverige med egen udviklings- og produktionsafdeling.

Lars Endrup Jacobsen har mange års bred erfaring fra forskellige ledende stillinger inden for især logistik, bl.a. fra Toyota Material Handling og Reitan.

Den nye diretkrø tiltrådte stillingen i EAB den 1. februar og vil være at finde på kontoret i Vejle.

- Jeg er meget glad for at blive betroet den fremtidige ledelse af EAB Lagerindretning på det danske marked. Jeg lægger personligt stor vægt på at arbejde for en virksomhed, som lever og ånder for holdbarheden i alt, de beskæftiger sig med, og EAB er netop indbegrebet af dette, siger Lars Endrup Jacobsen.

Han fortsætter:

- Her er holdbarhed mere end blot det første, man tænker på, når man tænker på EAB – nemlig holdbare produkter med særdeles høj kvalitet – det er frem for alt holdbare og langsigtede relationer med virksomhedens samarbejdspartnere, som gør EAB så unik.

Mikael Pernefors, som har været fungerende administrerende direktør for selskabet, siden EAB i Sverige overtog ejerskabet, vil efter en periode med overlevering fortsætte sin rolle som eksportchef for moderselskabet, som er placeret i Smålandsstenar.

- Lars er den helt rigtige til opgaven med at drive EAB videre i Danmark. Med sin erfaring fra logistikbranchen og sin brede viden fra forskellige lederroller har han gode forudsætninger for at skabe vækst på det danske marked. Dette er også et naturligt led i vores satsning på at styrke EAB’s brand og fortsætte vores satsning på det nordiske marked, siger Mikael Pernefors.

-hawin

Læs mere om lagerindretning

4/2 2021

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.