Robotlager skal stå klar inden Black Friday

Robotlager skal stå klar inden Black Friday

Proshops kommende robotlager på 16.346 m2 skal leveres på ni måneder fra underskrift til færdig bygning

KT Erhvervsbyg har underskrevet kontrakt på et stort robotlager til Proshop. Det er sidste års Black Friday-salg, der har initieret udvidelsesplanerne hos Proshop, der igen udvider sit robotlager i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Med vækstrater på op til 29 % de seneste år skal Proshop sikres de mest optimale lagerforhold.
 
Hos KT Erhvervsbyg, der skal levere det nye lagerbyggeri, er netop Black Friday en afgørende deadline:
 
- Vi projekterer byggeriet sådan, at ’Autostore’ bliver færdig til Black Friday d. 27. november. Vi kan så gøre kontorfaciliteterne færdige op til jul. Det er et spændende og kæmpe stort projekt - vores største ordre til dato. Vi har altid arbejdet godt sammen med Proshop og glæder os til at levere det nye lager på rekordtid, fortæller Per Henriksen, der er CEO og partner i KT Erhvervsbyg.

Best practise på at bygge, flytte og være klar
Det er tredje gang, at Proshop vælger KT Erhvervsbyg som byggepartner:

- Det bliver vores ’første spadestik’ til at få samfundet op at køre igen efter nedlukningen. Det er altafgørende, at vi hurtigt får sat gang i samfundshjulene igen. Vi tror på fremtiden og har gode vækstrater bag os. Vi var en pioner indenfor internethandel tilbage i 1996, så vi har aldrig været bange for at gå forrest. Med det nye lager tripler vi nu vores centrallager og får Danmarks største robotlager. Proshop har i dag 42.000 lokationer – med det nye robotlager får vi rammerne til 200.000. Dermed geares vi også til fremtidige spidsbelastninger som f.eks. Black Friday, hvor vi har 10 gange så mange ordrer som på en almindelig fredag, fortæller Poul Thyregod, der er stifter og arbejdende bestyrelsesformand hos Proshop.

To tredjedele af det nye superlager bliver optimeret med lagerrobotter. Allerede i uge 36 påbegyndes opbygningen af robotterne. Proshop står således overfor et stort logistikprojekt:

- Det bliver et best practise-eksempel på, hvordan man kan bygge, flytte og være klar på rekordtid. Der er mange underleverandører, snitflader og processer, der kører samtidig. Vi skal der udover også pakke ned og flytte, så vi er 100 % klar d. 27. november og være top tunet, når julehandlen begynder, siger Poul Thyregod.

-kj

Læs mere om lagerindretning

18/5 2020

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.