stow Group global etablerer sig i Danmark

stow Group global etablerer sig i Danmark

Europas største producent af løsninger til lagerindretning, etablerer sig nu også i Danmark gennem selskabet stow Nordics A/S. Etableringen af stow Nordics A/S er det næste skridt i en større synlighed på det nordiske marked

Igennem det seneste år har virksomheden – med hovedsæde i Belgien - sammenlagt brands og aktiviteter i stow Group under strategien 'one brand, one company.

Dette har skabt synergier og muliggør udviklingen af fremtidens generation af lagerløsninger og semi-automatiserede produkter til håndtering af paller og smågods. stow produkter og løsninger findes allerede et utal af steder i Danmark, leveret og implementeret af den mangeårige samarbejdspartner Thanex A/S. Dette samarbejde vil fortsætte og fremover blive intensiveret yderligere med henblik på at øge markedsandelen i Danmark.

-Vi ser frem til et styrket og tættere samarbejde med Stow Nordics A/S. Sammen bliver vi stærkere til at imødekomme markedets stigende behov. Thanex A/S har leveret løsninger fra Stow i over 40 år og vi har derfor en stor ekspertise indenfor alle Stow produkter. Thanex A/S har eget lager og er lagerførende af alle Stow produkter. Vi har eget montageteam og serviceafdeling, udtaler Dorthe Madsen, Adm. direktør Thanex A/S.

-Vi ønsker at øge vores synlighed i markedet og skabe øget værdi for vores nuværende og kommende kunder. Vores fælles ambitioner sammen med Thanex er store og vi ønsker at blive en endnu vigtigere spiller på det danske marked. Kunderne skal opleve os som deres første valg som samarbejdspartner indenfor intra-logistiske løsninger, udtaler Nicolas Fyllgraf – area sales manager Danmark.

stow Group har hovedkontor i Belgien og har omkring 1800 medarbejdere. Virksomheden har 10 fabrikker fordelt over hele Europa og en global salgsorganisation. Kernekompetensen er udvikling, produktion og installation af reolsystemer til pallegods, smågods, lange emner, samt mezzaniner og semi- automatiserede lagersystemer.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

15/1 2021

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.