Termotransfer-printer til særlige el-opgaver

Termotransfer-printer til særlige el-opgaver

Wago Smart Printer med tilhørende hard- og software er specielt egnet til mærkning af elskabe. Printeren forhandles af Conrad, der dermed udvider det omfattende produktsortiment på indkøbsplatformen og nu i endnu større grad kan dække og imødekomme de tekniske behov inden for området elektroinstallation

Del artiklen på

Fordelen ved termotransfer-printer er ifølge producenten den nemme installation, de lave anskaffelsesomkostninger og den høje printkvalitet på 300 dpi. Printerne er desuden åde er snavs- og ridsefaste, og derfor ekstremt holdbare. En yderligere fordel ved printeren er den tid, man sparer ved den direkte udskrivning og påføring af klemrækkeetiketter, kabel- og ledermærker, enhedsetiketter eller -skilte.

-Den smarte printer mærker alt, hvad der skal mærkes på ingen tid, og sikrer dermed overblik i elskabet, siger Manuel Gschwend, produktchef hos Conrad.

Etiketter ved hjælp af Smart Script, CAE og Smart Designer-konfiguratoren
Termotransfer-printeren Smart Printer fra WAGO kan styres via et serielt interface, USB eller Ethernet. Den medfølgende etiketsoftware smartSCRIPTkan bruges sammen med diverse etiketmaterialer fra WAGO og er både overskuelig og nem at betjene. Mærkning af f.eks. klemrækker kan importeres fra Excel eller CAE-Systemerne, hvilket er særligt tidsbesparende.

Den direkte udskrivning fra CAE-systemet sparer også tid i selve arbejdsprocessen: Takket være det optimale interface til EPLAN kan mærkningen af klemrækker og udstyr samt ledninger genereres direkte fra CAE-systemet.

Al data til mærkning kan desuden redigeres direkte i WAGO-konfiguratoren Smart Designer og videresendes til udskrivning i Smart Printer. Konfigurerede klemrækker kan således mærkes med blot et par klik med musen, og den nye assistentfunktion gør også designet af etiketterne endnu hurtigere.

Smart-Printer leveres med en strømforsyningsenhed, USB-kabel, en rulle med etiketstrimler og WMB Inline-etiketter, to tromler, en trommelholder, et farvebånd samt smartSCRIPT-etiketteringssoftware og -driver.

-lipe

 

Læs mere om lagerindretning

17/2 2023

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.