DAN-doors fremtidssikrer produktionenTruMatic-maskinen kombinerer laserskæring og stanseprocesser og effektiviserer dermed produktionen.

DAN-doors fremtidssikrer produktionen

Et spritnyt, højteknologisk, kombineret laser og stanse-bearbejdningscenter skal gøre produktionen af DAN-doors’ porte og døre langt mere smidig og samtidig øge produkternes kvalitet

Del artiklen på

Produktionen af døre og porte bliver fremover langt nemmere og hurtigere hos dørproducenten DAN-doors, som netop har taget et helt nyt kombineret laserskærer- og stanseanlæg af det tyske mærke trumpf i brug på fabrikken i Stilling ved Skanderborg.

Anlægget er udstyret med den nyeste teknologi på markedet og skal sikre DAN-doors bedre produkter, en mere smidig produktion og større konkurrencekraft.

Timingen kunne ikke være bedre, da DAN-doors har flere udviklingsprojekter i gang. Dørproducenten er kendt for at producere dørløsninger, der holder i mange år og har bygget sin forretning på at minimere kundernes udgifter til drift og vedligehold.

Fokus på energibesparelser
De senere år har DAN-doors’ kunder måttet tilpasse sig nogle turbulente perioder, og virksomheden har derfor i løbet af de sidste fem til seks år øget sit fokus på at udvikle produkter, der efterlever nye eller skærpede krav til blandt andet energibesparelser og brandsikkerhed.

- Bare inden for det sidste år er der kommet en stigende efterspørgsel på døre og porte, som kan noget ekstra i forhold til at spare energi, siger DAN-doors’ produktionschef, Kim Jensen.

Han fortsætter:

- Vi har prioriteret at udvikle nye løsninger, som i detaljerne er mere avancerede og bedre til at beskytte mod kuldetab end traditionelle løsninger. Vores nye kombianlæg er meget avanceret og åbner for nye måder at konstruere morgendagens produkter på, samtidig med at det forøger vores kapacitet væsentligt.

Spændende udfordringer
DAN-doors’ medarbejdere er i de første uger af 2023 blevet uddannet i at betjene det nye kombinerede læserskærer og stanse-anlæg og dets mange features, og den kommende periode bliver spændende for de af pladeafdelingens medarbejdere, der skal betjene den store maskine, som fylder 8 x 10 meter og vejer 19,5 ton. 

-hawin

 

Læs mere om porte

1/2 2023