DAN-doors sender højkvalitets kitsæt for millioner til Abu DhabiSådan ser det ud, når tre af de syv kasser med DAN-matic kit-sæt lastes til afgang mod Abu Dhabi.

DAN-doors sender højkvalitets kitsæt for millioner til Abu Dhabi

Sidste forsendelse af kit-sæt til mere end 100 døre, der skal samles og monteres i Abu Dhabis industrizone, KIZAD, er netop afsendt fra DAN-doors’ domicil i Stilling. Den samlede ordre vejer 17 ton, og så er dørbladene ikke engang inkluderet

- Vi har leveret DAN-matic kit-sæt til Mellemøsten i mange år. Denne gang har vi leveret kits til mere end 100 døre, som skal monteres i det store prestigiøse industriområde, KIZAD, i Abu Dhabi, og bare i enkeltdele har vi sendt syv store kasser af sted med en samlet vægt på 17 tons, siger salgschef hos Dan-doors, Per Pedersen.

Der er ingen spildplads, når de store kasser pakkes med enkeltdele.

KIZAD (Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi) er et projekteringsprojekt skabt af Abu Dhabis regering som et middel til at opnå økonomisk diversificering, og planen er, at industriområdet fra 2030 skal udgøre 15% af den del af Abu Dhabis bruttonationalprodukt, som ikke kommer fra olie.

DAN-doors har stor succes med deres DAN-matic-koncept, der giver kunder over hele verden mulighed for at købe DAN-doors’ dørsystemer, som er kendt for at repræsentere en meget høj kvalitet.

DAN-doors er kendt for at levere løsninger af ekstremt høj kvalitet, hvilket er årsagen til, at man i KIZAD vælger at købe enkeltdelene i Danmark.

Konceptet omfatter samtlige dele til komplette dørløsninger – dog uden selve dørbladet, som kunderne producerer lokalt.

- Det er kvaliteten, der er vigtig for de kunder, som køber vores kit-sæt, siger Per Pedersen.

- De prioriterer at købe deres døre fra Danmark, selv om de skal påregne mange tusind kilometers transport til Mellemøsten, Sydamerika, Canada, Vietnam eller Australien – for at nævne et par eksempler.

- Mange af vores DAN-matic-kunder har benyttet sig af denne mulighed i rigtig mange år, og vi er selvfølgelig stolte af, at de vælger os som leverandør og ikke lokale dørproducenter, forklarer salgschefen.

-hawin

 

FAKTA om DAN-doors:

DAN-doors har 40 års erfaring med at udvikle og producere døre og porte i rustfri stål til alle typer erhverv. Virksomheden er kendt for at levere gennemtænkte løsninger i meget høj kvalitet og med lang levetid, og de leverer i dag døre og porte til kunder i hele verden, herunder USA, Sydamerika, Canada, Australien, Asien, Afrika og Europa.

DAN-doors er blandt de førende producenter af industrielle dørløsninger til det skandinaviske marked. Mere end 50 % af produktionen sendes ud i resten af verden, og DAN-doors’ løsninger i dag er installeret i mere end 100 forskellige lande.

 

FAKTA om KIZAD:

Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi er strategisk placeret ved Khalifa havn midt imellem Abu Dhabi og Dubai. Området er en del af den køreplan, der er lagt for at skabe bæredygtig vækst i emiratets økonomi og skal tiltrække udenlandske investorer ved at tilbyde konkurrencedygtige og indflytningsklare faciliteter til produktion, handel, industri, lager og logistik.

 

Præbyggede faciliteter med moderne bekvemmeligheder skal tiltrække udenlandske investorer til Abu Dhabi.

Læs mere om porte

10/6 2022