Få et bedre arbejdsmiljø med rulleporte

Få et bedre arbejdsmiljø med rulleporte

ANNONCE: Nu hvor vinteren er kommet, er der mange mennesker i industrien og i køkkenbranchen, der kan relatere til, at det ikke er særlig rart, når portene til kølerum, fryserum eller udendørs står åbne.

Heldigvis findes der en løsning på problemet. Løsningen kan være en rulleport.

Rulleporte til køl og frys sparer tid og penge

Der findes flere forskellige typer af rulleporte til lager og industri. De to af typerne bruges til køle- og fryserum. Hvis der på et lager arbejdes med frost og kølevarer, er det utroligt smart at have rulleporte, da det gør kørslen nemmere for truckkørerne, når de fragter varerne ind og ud af køle- og fryserummene.

Rulleporten gør også, at der er åbent ind til kølerummene i kortere tid, så der ikke slipper så meget kulde ud af kølerummet, som der gør med en almindelig port. Når kulden bliver i kølerummet, sparer du desuden penge, da der ikke skal bruges så meget strøm til at nedkøle kølerummet igen.

Der findes selvfølgelig også flere forskellige typer af rulleporte til køle- og fryserum. Hos Dan-Doors har de hele 5 forskellige slags porte til frost og 3 forskellige til køl.

Øg arbejdsmoralen med en rulleport

Hvis du har arbejdet i et industrikøkken, hvor der produceres mad til mange mennesker, ved du også, at der kommer mange leverandører med varer hver eneste dag. Det betyder, at portene åbnes og lukkes rigtig mange gange i løbet af en dag. Med en rulleport kan du minimere træk, så dine medarbejdere ikke står og fryser mange gange i løbet af en dag. På den måde minimerer du også dine medarbejderes sygedage.

Med en rulleport kan du også minimere støv- og støjforurening, hvilket igen forbedrer arbejdsmiljøet for dine medarbejdere. Det kan være et stort gene for mange mennesker at høre på larm en hel dag, og der kan en rulleport gøre en stor forskel.

Læs mere om porte

21/1 2021