Fortsat stor tro på det engelske markedDoor System A/S har netop deltaget på Foodex messen i England. Salgschef Søren Rahbek (th) ses her på standen sammen med Steve Andrews og Amy Downing fra det engelske datterselskab.

Fortsat stor tro på det engelske marked

Midt i al usikkerheden om Brexit og den fremtidige samhandel med England fortsætter dørproducenten Door System med at investere ressourcer i det engelske marked. Senest var virksomheden repræsenteret på den store fødevaremesse Foodex i Birmingham og tager derfra med stor optimisme og tro påmarkedet

England er Door Systems væsentligste eksportmarked, og målsætningen er, at markedet skal udgøre 20% af virksomhedens samlede omsætning. Uanset udfaldet af Brexit og hvordansamhandlen fremadrettet bliver med England, fortsætter den østjyske dørproducent med atinvestere ressourcer i markedet for at styrke sin position både på kort og lang sigt.

Foodex fødevaremesse i Birmingham
Door System har netop været på den store fødevaremesse Foodex i Birmingham. Salgschef Søren Rahbek fortæller:

- Det er helt afgørende for os at være med her, møde den engelskefødevarebranche og vise de løsninger og den kvalitet, som vi kan tilbyde. Vi er overbeviste om, at englænderne også fremover – nårkonsekvenserne af Brexit kendes – vil efterspørge dørløsninger i høj kvalitet, og det er så op til os at være de skarpeste og bedste i feltet, så det er os, de vælger.

Søren Rahbek fortsætter:

- Jeg tror på, at vi som en agil og omstillingsparat virksomhed står stærkt i det kapløb. Vi har stor fokus på kvalitet i hver eneste detalje. Samtidig lægger vi stor vægt på et meget tætsamarbejde med kunderne omkring løsningerne, så vi sikrer, at de får præcist den løsning, som opfylder deres behov.

Investering i optimal produktion

Fødevarebranchen har skrappe krav til rengøring, hastighed, isolering og holdbarhed
Samtidig fremstilles døre og porte i meget store dimensioner med meget snævre tolerancer. Det stiller store krav til en optimal og effektiv produktion, og Door System investerer løbende i egen maskinpark. Senest har virksomheden investeret i to helt nye bukkemaskiner, der sikrer endnu bedre kvalitet i finishen og samtidig øger fleksibiliteten og kapaciteten.

Datterselskab i England
Door System har i dag eget datterselskab i Grimsby med tre faste medarbejdere, som servicerer de engelske kunder. Virksomhedens løsninger er ikke de billigste på markedet, men den høje driftssikkerhed og de store besparelser inden for energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør, at det bliver en særdeles favorabel investering set over den samlede levetid.

Søren Rahbek fortæller:

- Det er netop disse fordele, vi har mulighed for at demonstrere på messen, hvor kunderne kan se og mærke kvaliteten på vores løsninger. Vi fik skabt rigtigt mange gode kontakter på messen, og nu er det så op til vores engelske folk at følge dem til dørs og forhåbentligt få dem konverteret til konkrete ordrer. Vi er tilfredse med udbyttet af messen og tager hjem med
optimisme og en god mavefornemmelse.

Stor efterspørgsel på DS300 rulleporte i England Door System havde på messen valgt at demonstrere DS300 rulleporten, som der er stor efterspørgsel på i England. Herudover havde man på standen installeret en automatisk skydedør til køl, der er en effektiv og driftssikker dørløsning stort set uden slitage.

Endelig havde man også et helt nyt og anderledes produkt med i form af dørtætningslisten RaXit, som kan holde rotterne ude. Rottebesøg har ofte store konsekvenser for dem, det går ud over, og en lille investering i RaXit kan altså løse problemet.

-hawin

Læs mere om porte

3/5 2018