Øg trygheden på arbejdspladsen med de rette døre

Øg trygheden på arbejdspladsen med de rette døre

ANNONCE: Man bruger utroligt mange af sine vågne timer på arbejdet og dermed på arbejdspladsen.

Det er derfor også vigtigt, at man sørger for, at ens medarbejdere eller ansatte kan være produktive og trygt opholde sig på arbejdspladsen uden bekymringer for den generelle sikkerhed. Tryghed kan være mange ting, men den mest basale tryghed er visheden om, at hvis der skulle ske uheld på arbejdspladsen som fx en brand, at man så kan nå at komme ud af bygningen. Branddøre og porte er en essentiel del af brandsikkerheden og noget, der kan gøre en kæmpeforskel, hvis en brand skulle finde sted i bygningen.

Værdifulde minutter

En branddør gør det sværere for branden at sprede sig fra rum til rum. En branddør bliver betegnet med det, der kaldes branddrøjhed, der forkortet er BD. Branddrøjheden på en branddør bliver specificeret med et tal, og det tal angiver, hvor mange minutter det vil tage ilden at trænge igennem døren. Så hvis man har en branddør med en BD60 betyder det, at det vil tage flammerne 60 minutter at komme igennem døren.

Ingen branddør kan holde til ilden for evigt, men branddøren giver værdifulde minutter til at tilkalde hjælp og redde sig selv og andre ud af bygningen, inden nogen kommer til skade.

Øg fortroligheden på arbejdspladsen

På arbejdspladsen er der nogle gange behov for, at man kan tale i fortrolighed med sine medarbejdere eller ansatte. Det kan fx være et mødelokale, hvor man har vigtige fortrolige samtaler, og hvor det er vigtigt, at man ikke kan blive overhørt af andre. Noget, der kan give den tryghed og fortrolighed er lyddøre. Lyddøre ”isolerer” bedre mod lyd end almindelige døre, og det gør, at de ansatte kan føle sig trygge, når de har fortrolige samtaler, der ikke skal høres af andre. Med de rette branddøre, lyddøre samt porte kan man altså øge sikkerheden og trygheden på arbejdspladsen, og det er fuldstændigt essentielt for de ansatte.

Læs mere om porte

23/11 2018