Hörmann Danmark mander op med nye medlemmer i familien Administrerende direktør i Hörmann Danmark, Jan Rahbek.

Hörmann Danmark mander op med nye medlemmer i familien

Travlhed hos portproducenten Hörmann får den familieejede virksomhed til at mande op til en voksende opgave i 2018

Rene Andersen er blevet indlemmet i en helt ny familie. Og han er ikke den eneste. Også Jesper Busk er et led i en større familieforøgelse. Og flere er på vej. Den familieejede virksomhed Hörmann mander kraftigt op og inviterer nye medlemmer af familien indenfor.

- Vi har startet 2018 med at have travlt. Så travlt, at vi ikke længere kan følge med på opgaver og henvendelser fra vores mange kunder uden ekstra hænder. Det har betydet, at vi har ansat nye kræfter, der skal hjælpe os med at løse den voksende opgave, udtaler administrerende direktør i Hörmann Danmark, Jan Rahbek.

Hos Hörmann Danmark er man glade for den øgede travlhed, der vidner om, at der er stor efterspørgsel på produkterne fra Europas førende portproducent, der forhandler produkter i 35 lande verden over. Men også blandt de nye medlemmer i Hörmann-familien er der glæde at spore.

- Allerede fra den første jobsamtale hos Hörmann Danmark havde jeg den helt rigtige mavefornemmelse. Denne er heldigvis kun blevet bekræftet, efter jeg startede. Alle er ligeværdige, uanset om man gør rent eller sidder i direktørstolen. Der er et fantastisk sammenhold, alle bakker hinanden op, og der gøres meget ud af, at man skal føle sig som en del af Hörmann-familien, fortæller Rene Andersen, der pr. 1. februar startede i stillingen som salgskonsulent.

Den nye salgskonsulent Rene Andersen er en stærk profil for Hörmann. Rene Andersen kommer med 13 års erfaring i portbranchen fra en konkurrerende virksomhed. Og der er flere stærke profiler på vej. Hörmann har nemlig snart deres næste servicechef i kikkerten. Hvem der vinder kapløbet om stillingen er endnu ikke afgjort, da positionen stadig er åben for ansøgninger.

- Vi er spændte på, hvem vi kommer til at byde velkommen i stillingen. Men vi glæder os til at påbegynde samarbejdet med en ny servicechef, der skal være med til at løfte Hörmann Danmark til næste niveau, udtaler Jan Rahbek.

Udover den nye servicechef vil Hörmann også inden for de kommende måneder skue mod nye serviceteknikere til Sjælland og Trekantområdet. Hos Hörmann Danmark er man således i gang med at sikre sig en stærk position på markedet i 2018, hvor fokus fortsat er innovation, kvalitetsgaranti og kundenærhed.

-hawin

Læs mere om porte

20/4 2018