Hörmann-direktør fylder 60 år og fejrer 10 års jubilæum

Hörmann-direktør fylder 60 år og fejrer 10 års jubilæum

Administrerende direktør i Hörmann Danmark, Jan Rahbek, rundede for nylig to hjørner samtidig. Det blev fejret med samarbejdspartnere, familie, venner, kolleger og netværk ved en reception i Aarhus

Jan Rahbek blev ansat som administrerende direktør for Hörmann Danmark A/S den 1. oktober 2007. Jan Rahbek tiltrådte sin stilling i en sund virksomhed i vækst, men med finanskrisens indtræden og tabet af en række nøglemedarbejdere, som havde ramt pensionsalderen, blev det en vigtig mission for Jan Rahbek at styre virksomheden trygt og sikkert gennem krisen
og komme stærkt ud på den anden side.

- Midt i krisen var det vigtigt for mig at opretholde optimismen og se muligheder frem for begrænsninger. Derfor oprustede jeg virksomheden med rekruttering - dels fra egne rækker og dels fra eksterne ressourcer, som passede ind i Hörmann-familiens fremtid. Det var vigtigt for mig, at vi havde 'klart skib', når vinden vendte, fortæller Jan Rahbek.

Blandt kolleger og samarbejdspartnere er Jan Rahbek kendt for sin strukturerede tilgang til sit arbejde. Hörmanns har altid været kendt for sin høje kvalitet, og Jan Rahbek har gennem årene tilført denne kvalitet i hver en åre af Hörmann Danmark A/S.

- Vi skal altid levere kvalitet og et højt serviceniveau – også selvom det koster lidt ekstra tid, fortæller Jan Rahbek.

Siden 2010 har Hörmann Danmark A/S haft en støt vækst, og ved udgangen af 2017 opnåede virksomheden en vækst på 21,7 procent i forhold til 2016 og lavede en 'All time high'-omsætning i virksomhedens historie.

-hawin

Læs mere om porte

18/1 2018