Ingen virksomhed er en Ø

Ingen virksomhed er en Ø

DAN-doors holdt for nylig 40 år jubilæum og som den administrerende direktør Amdi Simon Kjærgaard kom ind på i sin tale, er den store opbakning fra de mange samarbejdspartnere, kunder og interessenter, en af de helt centrale årsager til at virksomheden har succes som portproducent

Af Hans Windeløv

Der var fuldt hus, da portproducenten DAN-doors tirsdag den 2. maj holdt 40 års jubilæumsreception. Gæster fra nær og fjern var strømmet til matriklen i Stilling, hvor virksomheden har ligget siden den spæde start i 1983.

Her blev de mødt af DAN-doors medarbejdere og administrerende direktør, Amdi Simon Kjærgaard, og fik lidt til både ganen og maven. Inden gæsterne på egen hånd kunne se nærmere på produktionsfaciliteterne i hallen, tog direktøren dog ordet.

Han ridsede ganske kort både virksomhedens historie og den samfundsmæssige udvikling i Danmark i de seneste 40 år op.

En af de konklusioner Amdi Simon Kjærgaard kom ind på i sin tale, var, at ingen virksomhed er en Ø. Det kan godt være at han betegnede vendingen, som lidt af et modebegreb, men meningen var ikke til at tage fejl af. For det var naturligvis opbakningen fra både samarbejdspartnere, kunder, underleverandører, bankforbindelser, ejere og i det hele taget alle interessenter han hentydede til.

Administrerende direktør i DAN-doors, Amdi Simon Kjærgaard.

I en omskiftelig verden med kriser og krige, samfundsøkonomiske konjunkturudsving, forsinkelser i komponentleverancer, klimaforandringer og nye krav til produkterne, betonede Amdi Simon Kjærgaard nemlig den store fleksibilitet, DAN-doors er blevet mødt med fra alle kanter.

- Det har været helt afgørende. Alle har bakket op om vores mission for at lave de bedste port- og dørløsninger. Udviklingen inden for industriporte bevæger sig konstant fremad. Og for hele tiden at kunne være innovative, følge med i de nyeste udviklingstendenser og dermed kunne producere de højkvalitetsporte, vi er kendt for, har opbakningen fra vore samarbejdspartnere været helt uvurderlig.

- Det har sikret os de bedste betingelser, så vi har kunnet dygtiggøre os og koncentrere os om det gode håndværk, som er hele virksomhedens grundlag. Det gør os i stand til at honorere de stadig stigende krav til eksempelvis mere bæredygtige og mere effektive løsninger. Når baglandet er i orden, er vore medarbejdere bedre rustet til at tage alle udfordringer op og gå til alle de spændende opgaverne, sagde Amdi Simon Kjærgaard til gæsterne.

 

9/5 2023