Lindab holder porten åben for StarkStark har opført nyt distributionscenter på hele 29.000 kvadratmeter uden for Aarhus. Til byggeriet har Lindab leveret en komplet portløsning bestående af i alt 22 porte.

Lindab holder porten åben for Stark

I byggebranchen, hvor selv en mindre forsinkelse kan have store konsekvenser, er tryghed for en sikker levering afgørende. Det ved man hos Stark, der for nylig har indviet sit nye distributionscenter i Årslev uden for Aarhus. Casa var totalentreprenør på byggeriet, og Lindab leverede en komplet portløsning

Med det nye distributionscenter sikrer Stark at virksomheden også i fremtiden kan bringe byggematerialer sikkert og hurtigt ud til sine kunder.

Distributionscenteret, der strækker sig over hele 29.000 kvadratmeter, er bygget til at håndtere tunge byggematerialer og er det største af sin slags i Danmark ifølge Stark.

Det handler ikke om markedsandele

Hos Casa, der har været totalentreprenør på byggeriet, har man også lagt stor vægt på sikre leveringer og fleksibilitet fra samarbejdspartnere. Det gælder blandt andet Lindab, der har forsynet byggeriet med en komplet løsning af porte.

- Det er vores erfaring i Casa, at en god samarbejdspartner ikke nødvendigvis handler om markedsandele eller antallet af medarbejdere, men derimod om medarbejdernes mentalitet og tilgang. I Lindab har vi haft en god, selvkørende og fleksibel samarbejdspartner, fortæller projektleder Rune Danielsen fra Casa.

Netop behovet for en omstillingsparat leverandør blev understreget undervejs i byggeriet, da bygherren sent i forløbet ændrede ordren på nogle af portene.

- Bygherren ændrede en port meget sent i forløbet, men det skabte ingen problemer i forhold til leverancen fra Lindab. Selv med de ændrede ordrer blev alting leveret til den rette tid. Det giver stor tryghed for os, når vi ved, at vores samarbejdspartnere kan løfte den slags uforudsete udfordringer, siger Rune Danielsen.   

Med egen produktion af porte i Danmark er Lindab en omstillingsparat leverandør, hvis der opstår uforudsete udfordringer.

Bygget til at blive brugt

Det er forventningen, at mere end 25.000 vognlæs med byggematerialer hvert år skal rulle ud gennem portene og ud til kunderne. Det er med andre ord et byggeri, der vil blive brugt, og det stiller krav til portenes driftssikkerhed og service.

- Med erhvervsbyggerier som disse sker der altid skader. Kort tid efter at distributionscenteret blev taget i brug kørte et par truckchauffører ind i nogle af portene. I sådan en situation er det en klar fordel at have én hovedleverandør med en serviceordning og ét nummer, man kan ringe til, siger Hans Henrik Stark fra Lindab.

Til byggeriet leverede Lindab en komplet portløsning bestående af i alt 22 porte. Ti ledhejseporte, otte indvendige brandskydeporte til brandzoner, to hurtige lamelrulleporte til adskillelse af varme og kolde områder og to læsseramper til af- og pålæsning af bilerne.  

-hawin

 

Læs mere om porte

13/4 2018