Nassau lukker gnaverne ude i DLG

Nassau lukker gnaverne ude i DLG

Portproducenten har udviklet en ny gnaversikret bundtætning, som holder skadedyrene væk fra lagerhallerne

DLG servicerer og forsyner landmænd i hele Danmark med blandt andet sædekorn, gødning og jordbrugskalk.

Desværre får virksomhedens lagerhaller desværre ofte besøg af sultne skadedyr, som bider sig igennem bundtætningen på traditionelle porte.

Derfor har den fynske portproducent, Nassau udviklet Rodent Stop, som er en ny gnaversikret bundtætning, der holder skadedyrene ude.

DLG har testet Rodent Stop på fire af virksomhedens porte i Hasselager.

- Det er en effektiv sikringstype mod skadedyr som . mus og rotter, der kan gnave sig igennem mange forskellige materialer som f.eks. bundtætninger på porte.

Vi har altid haft problemer med skadedyr i vores lagerhaller, men efter monteringen af Rodent Stop kan vi se, at dyrene ikke gnaver sig igennem portene mere, siger Keld Caspersen, fabrikschef i DLG Hasselager.

En effektiv løsning, som opfylder alle krav

Rodent Stop monteres udenpå portens bundtætning, så portens bundtætning fortsat er funktionsdygtig.

Løsningen består af børstetætning samt finmasket trådnet, hvilket giver en meget effektiv sikring af portens bundtætning mod angreb fra skadedyr.

Udover at være en effektiv sikring mod skadedyr, er Rodent Stop også en sikker løsning, der er er testet og godkendt i henhold til gældende standarder, og overholder alle regler inden for klemkræfter og klemsikring.

- Vi ser tydeligt, at Rodent Stop kan holde til angreb fra gnaverne, men det er også en mere sikker løsning i forhold til, hvad vi tidligere har set, siger Keld Caspersen. For at bibeholde portens pæne design monteres en afdækningskappe med kantliste over børstetætningen og trådnettet. Løsningen ser rigtig godt ud, og det går ikke ud over portens design, at der er monteret Rodent Stop, siger Keld Caspersen.

-lipe

Læs mere om porte

15/3 2018