Ny hurtig ledhejseport fra ASSA ABLOY

Ny hurtig ledhejseport fra ASSA ABLOY

ASSA ABLOY nye ledhejseport er ikke kun hurtig, den er også fremtidssikret, da den tilpasser sig skiftende behov i forskellige brancher. Den nye ledhejseport, ASSA ABLOY OH1042S, fra ASSA ABLOY, har en driftshastighed der er fire gange hurtigere end sin forgænger. Den åbner med en meter i sekundet og er altså rigtig hurtig.

Men hastigheden er dog ikke den eneste forbedring den nye nye port rummer. Ingeniørernes design fremtidssikrer porten, så den tilpasser sig de forskellige og skiftende behov i de brancher, hvor den skal udfylde sin funktion.

- Vi er meget glade for at offentliggøre den nye ASSA ABLOY OH1042S. Vi imødekommer ikke kun en efterspørgsel fra markedet, vi skubber det også fremad med den opfindsomhed og innovation, vi er kendt for hos ASSA ABLOY, siger Kaj Søndergaard, Product Manager for Industrial Doors hos ASSA ABLOY Entrance Systems.

Hold driftsomkostninger nede

Ud over hastigheden - som hjælper med at undgå kollisioner, opretholde indendørstemperaturer og reducere træk og støv, har denne nye ledhejseport et fotocelle-system, der gør det muligt for porten at stoppe øjeblikkeligt, før den kommer i kontakt med en forhindring.

Porten reducerer også energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at den hjælper med at holde driftsomkostningerne nede for virksomhedsejeren.

Den nye port forbedrer med andre ord komforten på arbejdspladsen, fremmer større produktivitet - og giver tryghed. Den er, som ASSA ABLOY Entrance Systems lover, en komplet indgangsløsning. 

-hawin

 

 

Læs mere om porte

11/5 2017