Nyt design af industrielle  ledhejseporteNovoferm lancerer en ny industriel ledhejseport med en tykkelse på 40 millimeter. Her er det Novoferms hurtigport, NovoSpeed Thermo, som blev lanceret i efteråret 2015.

Nyt design af industrielle ledhejseporte

Fra 1. juni lancerer Novoferm nyt overflade-design af industrielle ledhejseporte og lancerer nye 40 millimeter tykke industrielle ledhejseporte

I 2014 købte Novoferm Group Alpha Deuren i Holland, som er en Europas førende producenter af industrielle ledhejseporte med fuldautomatisteret produktionsapparat.

Det er nu besluttet at alle industrielle ledhejseporte fra Novoferm fremover produceres og leveres direkte fra fabrikken i Didam i Holland.

I forbindelse med omlægningen af produktionen skifter Novoferm ligeledes paneldesign fra den nuværende stucco overflade til microline. Det nye microline panel tilbydes som standard i 10 forskellige standardfarver.

Nyt komplet program af ledhejseporte

Novoferm tilbyder fremadrettet industrielle ledhejseporte i stål med en sektionstykkelse på 40 millimeter eller 60 millimeter, og betegnes som Thermo40 og Thermo60. Thermo40 er ny variant, som erstatter den tidligere Thermo45.

Thermo60, som Novoferm introducerede allerede i efteråret 2015, leveres som standard med brudt kuldebro mellem sektionerne, og giver dermed optimale isolerende egenskaber.

- Med de skærpede energikrav i byggeriet er Novoferm Thermo60 uden tvivl fremtidens port, udtaler Anders Majland som er Managing Director hos Novoferm Danmark ApS.

Foruden Thermo60-porten introducerede Novoferm også tilbage i efteråret sidste år, NovoSpeed Thermo, som består af 40 millimeter opskummede sektioner i aluminium med en sektionshøjde på 366 millimeter. NovoSpeed Thermo udmærker sig med gode isolerende egenskaber og en åbenhastighed på 1,1 m/sek.

Optimeret logistik i hele Danmark

I forbindelse med implementeringen af det nye produktprogram optimerer Novoferm ligeledes sin egen logistik, og herunder transporten fra fabrikken i Holland til kunderne i Danmark. Det betyder, at alle Novoferms industrielle ledhejseporte ankommer direkte fra fabrikken til montageadressen.

- Vi ønsker at effektivisere leverancerne af porte i Danmark mest muligt. Herved minimeres risikoen for transportskader, ligesom vi opnår et mere optimalt logistik-flow, udtaler Anders Majland.

-hawin

 

Læs mere om porte

19/4 2016