Op med (S)porten

Op med (S)porten

Hörmann Danmark er hovedsponsor for DBUs landsdækkende pokalturnering i sæsonen 2015/2016. I den anledning kan du på Hörmanns stand på Byggerimessen se vinderpokalen udstillet og tage en selfie med den og vinde VIP-billetter til pokalfinalen i Parken 5. maj 2016.  

Har du altid drømt om at hæve en vinderpokal over hovedet og få foreviget øjeblikket i blitzlyset, har du muligheden, når portvirksomheden Hörmann udstiller DBU Pokalen på deres stand på Byggerimessen 2016 i Fredericia.

Hörmann er som det første portfirma hovedsponsor for pokalturneringen, men samarbejdet er dog langt fra nyt.
Aftalen mellem DBU Pokalen og Hörmann er udvidelsen af et mangeårigt og godt partnerskab, der har forløbet siden 2005, hvor Hörmann blandt andet har været synlig på banderne ved A-landskampe i Danmark og i udlandet.

- DBU Pokalen er en bred og mangfoldig turnering, der omfavner hele Danmark fra græsrødder til eliten. Vores støtte kan forhåbentligt være med til at fremme sporten og fællesskabet omkring, både for sportens udøvere men også for alle dem, der følger holdene undervejs, siger Jan Rahbek, administrerende direktør for Hörmann Danmark.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen om billetter i Parken den 5. maj 2016, skal du udfylde et postkort med navn og e-mail. Postkortet finder du på Hörmanns stand nr. 2623 i hal A. Vinderen trækkes i uge 10 og får direkte besked.

Aftalen mellem DBU og Hörmann løber i første omgang et år fra sommeren 2015.
Det er 17. gang Byggerimessen afholdes. Den løber fra 1. – 4. marts i Messe C i Fredericia.

 

-mklarlund

Læs mere om porte

16/2 2016