Optimeret energieffektivitet med den nye port ASSA ABLOY OH1082P

Optimeret energieffektivitet med den nye port ASSA ABLOY OH1082P

ASSA ABLOY Entrance Systems introducerer en ledhejseport, der med effektiv isolering skaber termisk adskillelse i topklasse

Den nye ASSA ABLOY OH1082P er designet til virksomheder, der vil reducere deres energiforbrug og samtidigt
skære i omkostningerne.

Med et øget fokus på reduceringen af energiforbruget og opfyldelse af bygningsreglementets krav er ASSA ABLOY Entrance Systems nyeste port ikke kun lavet til at leve op til dagens krav – den er udviklet og produceret, så den efterlever fremtidens energikrav.

Maksimerer temperaturkontrollen – reducerer energitabet

Med hele 82mm isolering leverer den nye ASSA ABLOY OH1082P en termisk adskillelse i topkvalitet. Med en Uværdi, der er dobbelt så effektiv som en standard ledhejseport*  betyder det, at man med den nye ASSA ABLOY OH1082P er garanteret en besparelse på energiforbruget.

Den optimerede kontrol af indendørs temperaturen sikrer, at den energi der bruges på at køle eller opvarme stedet, ikke går til spilde.

En brudt kuldebro og stramme dobbelttætninger garanterer, at uønsket gennemtræk og kondens holdes på et minimum – hvilket sikrer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen til enhver tid.

Mix-n-match konfigurationer

Bygningsreglementet kræver at i 2020 skal alle industrielle ledhejseporte have en U-værdi på 1.4W/m2K eller mindre. Med en U-værdi på 0.46W/m2K** er den nye ledhejseport fremtidssikret fordi den lever op til de nye bygningskrav.

Den nye højt isolerede ASSA ABLOY OH1082P kan konfigureres til at matche ASSA ABLOY OH1042P og ASSA ABLOY OH1042S med en ensartet facade.

Med den samme funktionalitet, vedligeholdelse og brugervenlighed, bliver den nye ledhejseport en tilføjelse til ASSA ABLOY Entrance Systems portefølje af funktionelle og effektive porte.

-hawin

 

*Beregninger baseret på en 5x5 ASSA ABLOY OH1082P ledhejseport med en U-værdi på 0.46W/m2K sammenlignet med en 5x5 ASSA ABLOY OH1042P ledhejseport med en U-værdi på 1.0W/m2K
**Beregninger baseret på en 5x5 ASSA ABLOY OH1082P ledhejseport.

Læs mere om porte

31/8 2018