Portbussen ruller på Sjælland og øerne

Portbussen ruller på Sjælland og øerne

Hörmann Danmark AS præsenterer portbussen, som er en rullende interaktiv udstilling

Portbussen skal sikre trælasterne og byggemarkederne på Sjælland og øerne unik mulighed for at deres kunder kan afprøve, se og mærke portenes funktioner,
overflader og kvalitet hjemme hos sig selv.

Bag rattet i den spritnye portbus sidder 42-årige Lenni Skovgaard, som har indgående kendskab til portenes specifikationer og funktioner.

- Trælasterne og byggemarkederne skal have en a-ha-oplevelse, når jeg kommer på besøg. Det skal være nemt at overskue vores sortiment og træffe beslutninger, fortæller Lenni Skovgaard, som har arbejdet i branchen i mange år og kender trælasternes og byggemarkedernes ønsker og behov.

Fungerende automatikker og udvidet service
Portbussen er udstyret med fungerende automatikker, farveprøver, håndsendere, kodetastaturer med mere, der giver mulighed for at afprøve forskellige muligheder og funktioner.

- Vi vil gerne give vores kunder den bedste service. Derfor kom vi på idéen med portbussen. Lenni giver vores kunder den helt rette rådgivning. Det skaber en unik købsoplevelse, fortæller Lars Mikkelsen, salgschef for Hörmann Danmark AS.

Men det er ikke alene den professionelle rådgivning og service, der gør portbussen og købsoplevelsen unik.

- Når trælasterne og byggemarkederne har en kunde, som viser interesse for en portløsning, kan de ringe til mig – så kører jeg ud til kunden og rådgiver og måler op. Hvis trælasten eller byggemarkedet ønsker det, udformer jeg et tilbud til kunden med
det samme. Det er en service, der er givende for alle parter, forklarer Lenni Skovgaard.

-hawin

Læs mere om porte

27/10 2016