Skumpudetætning sikrer et godt arbejdsmiljø

Skumpudetætning sikrer et godt arbejdsmiljø

Ny skumpudetætning fra Assa Abloy forbedrer effektiviteten og sikkerheden på terminaler og logistikcentres læsseramper, og reducerer samtidig energitabet

Efterspørgslen af online services vokser år for år og ASSA ABLOY’s DS6060VC nye skumpudetætning til køretøjer er specielt designet til logistikcentre, som ønsker at øge og forbedre effektiviteten under lastning og losning.

Skumpudetætningen til køretøjer forbedrer læsserampens funktionalitet for virksomheder, der håndterer varer og pakker i terminaler og logistikcentre.

Skumpudetætning til køretøjer reducerer risikoen for skader ved læsserampen, da køretøjerne nu sikkert kan bakke op til rampen. Ved docking skaber skumpudetætningen en tæt forsegling mellem det åbne køretøj og indgangen til læsserampen, der øger sikkerheden og opretholder arbejdsmiljøet.

Energibesparende

Forseglingen der skabes mellem køretøjets skumpudetætning og bygningen hjælper endvidere med at mindske tabet af energi, som man ofte oplever ved læsserampen. Derudover sikrer det også, at den indendørs temperatur fastholdes, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Vind, regn og sne holdes ude af læsseramperne under lastning og losning takket være tætningen, der skabes mellem køretøjets skumpudetætning og det forankrede køretøj. Kræver man ekstra vejrbeskyttelse, kan man nemt tilføje ekstra regnbeskyttelse.

Nemmere at laste problemfrit

Lastningen forløber problemfrit uanset om det foregår manuelt med Truck eller palleløfter. Ved manuel lastning kan chaufføren gå sikkert over rampen og ind i sit køretøj.

Ved lastning med Truck eller palleløfter er varevognens skumpudetætning monteret uden bund, og i stedet anvendes en manuel læsseklap for at sikre en sikker transport af gods til køretøjet.

-hawin

Læs mere om porte

17/9 2018