Vind: 50-års jubilæum udløser port-konkurrence

Vind: 50-års jubilæum udløser port-konkurrence

2016 er jubilæumsår for Crawford industriporte, der nu i 50 år har holdt til i Hobro. Den milepæl markerer ASSA ABLOY Entrance Systems året igennem med forskellige aktiviteter og konkurrencer – blandt andet muligheden for at vinde en spritny port.

Hvis du mener at være indehaver af Danmarks ældst fungerende industriport, har du muligheden for at vinde en helt ny af slagsen.

Virksomheden ASSA ABLOY sætter 1. marts jagten ind på at finde Danmarks ældst fungerende industriport.

Konkurrencen løber frem til 1. december 2016, og man deltager ved at gå ind på www.assaabloyentrance.dk og uploade et billede af sin gamle port. Vinderen får lov til at skrotte den udtjente port og præmieres i stedet med en helt ny model.

Anledningen til konkurrencen er, at Crawford Industriporte i år fejrer 50-års jubilæum. ASSA ABLOY vil året ud markere begivenheden med forskellige aktiviteter, som man løbende kan holde sig orienteret om på deres hjemmeside.

 

ASSA ABLOY er en del af en verdensomspændende koncern med 43.000 ansatte med hovedsæde i Sverige og med salgsselskaber eller autoriserede forhandlere i over 70 lande.

 

-mklarlund

Læs mere om porte

25/2 2016