Blue Ocean Robotics femdobler pladsen

Blue Ocean Robotics femdobler pladsen

Voldsom vækst i både omfanget af produktion og antal af medarbejdere betyder, at Blue Ocean Robotics sprænger de nuværende rammer. I foråret 2020 flytter virksomheden derfor ind i et 5000 m2 nyt domicil syd for Odense

Det nye domicil svarer i størrelse til mere end en international fodboldbane, hvor der bliver der god plads til at videreudvikle én af Danmarks bedste arbejdspladser i robotindustrien.

Medarbejdere og besøgende vil blandt andet kunne glæde sig over egen restaurant, foredragslokale med plads til 160 siddende gæster samt to store showrooms, hvor de forskellige servicerobotter virkelig kan komme til deres ret, og både faciliteterne vil også indgå direkte i oplæring og uddannelse af de mange nye forhandlere og kunder rundt om i verden.
Blue Ocean Robotics er lige nu i rivende kommerciel vækst på globalt plan med stor og stadigt stigende efterspørgsel på virksomhedens professionelle servicerobotter, herunder Beam Robots, UVD Robots, PTR Robots og HG Robo Feeder.

Det er klart at med et øget globalt salg af vores servicerobotter og stadig stigende antal forhandlere i hele verden følger et behov for flere folk og mere plads. Det gælder alle dele af virksomheden, alt fra salg, marketing, kundesupport, teknisk service, indkøb, finans produktion, m.v., fortæller Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics.

Den globale vækst betyder, at flere robotter skal produceres, og de mange nye forhandlere og kunder skal supporteres. Det kræver både større og mere avancerede produktionslokaler, demo- og uddannelsesfaciliteter samt test- og kvalitetsarealer. På kundesiden skal der leveres træning og support, og det kræver bedre faciliteter som for eksempel showrooms samt større lokaler til store arrangementer, uddannelsesforløb og lignende. Alt dette bliver en del af Blue Ocean Robotics' nye domicil på Svendborgvej i Odense.

En ny medarbejder om dagen
Det nuværende hovedkontor på Niels Bohrs Allé er på 1.200 kvadratmeter, og det har længe været for trangt til den hurtigt voksende robotvirksomhed for de over 100 medarbejdere.
I de seneste måneder har det været virkeligheden hos fynske Blue Ocean Robotics, at man i gennemsnit har budt en ny ansat velkommen hver eneste dag. Virksomheden er kendetegnet ved at være en international arbejdsplads med fokus på talentudvikling. Virksomheden har et væld af sociale arrangementer for både medarbejdere og deres familier, tema-workshops, favorabel frokostordning, warrantprogram, uddannelsestilbud gennem Blue Ocean Robotics Academy, hjælp til ægtefællers jobsøgning, danskundervisning i virksomheden to gange ugentlig for udenlandske medarbejdere, en cykelordning og meget mere.

- Vi glæder os til at tilbyde flere og bedre faciliteter, hvor medarbejderne kan mødes på tværs af funktioner og afdelinger. Medarbejderne har reageret helt fantastisk på udsigten til mere plads og et hav af nye kollegaer - de er meget begejstrede, fortæller Claus Risager.

Blue Ocean Robotics har desuden helgarderet sig med en option på at kunne leje yderligere 5.000 kvadratmeter på samme adresse og under samme tag. Virksomheden forventer at holde den officielle indvielse af de nye lokaler i maj-juni 2020. Det erhvervsmægler Nordicals, der har forestået udlejningen.

Om Blue Ocean Robotics
Udvikler, producerer og sælger professionelle servicerobotter primært inden for sundhed, hospitality, byggeri og landbrug. Porteføljen af robotter inkluderer bl.a. Beam Robots, en mobil telepresence robot til kommunikation, social inklusion og CO2 klimaforbedringer Blue Ocean Robotics har blandt andet vundet en af robotbranchens største internationale priser, IERA Award 2019. Blue Ocean Robotics er desuden en af de seks finalister til titlen som Årets Robotvirksomhed 2019. Blue Ocean Robotics blev for nylig kåret som Børsen Gazelle-virksomhed - for tredje år i træk. Blue Ocean Robotics blev for nyligt hædret af Technology Danmark for sin ekstraordinære indsats for at tiltrække, fastholde og udvikle særligt internationale talenter.

-lipe

 

Læs mere om robotter & automatisering

9/12 2019