Broman Group vælger Swisslog som partner

Broman Group vælger Swisslog som partner

Automationsvirksomheden skal levere anlæg til logistikcenter i Kerava, Finland. Den ny kontrakt indeholder opgradering af eksisterende automation, design og levering af ny automation og WMS løsningen SynQ

Logistikcenteret bliver sat i værk i flere faser med den første go-live-udgave i begyndelsen af 2020.

- Automationsprojektet er en vigtig investering, der vil styrke virksomhedens strategi med hensyn til at udvikle logistikoperationer, fortæller Antti Tiitola, CEO hos Broman Group.

-Vi er stolte over at kunne levere denne vigtige installation i Finland til Broman Group, og dermed blive en del af virksomhedens utrolige væksthistorie, fortæller Ville Lukkari, Country Manager, Swisslog Finland.

Om Broman Group
Virksomhed specialiseret indenfor salg af reservedele og udstyr til biler og motorcykler, værktøj, båd- og fiskeriudstyr og produkter til hjem og fritid.
Gruppens oprindelse går tilbage til 1965, hvor Väinö H. Broman grundlagde en forretning, der solgte biler og reservedele i Joensuu.
I dag har Broman Group over 1 700 ansatte og er en af de førende på markedet i Finland indenfor sit område.
Gruppen servicerer sine kunder via Motonet, AD VaraosaMaailma, Finntest og AD-Turku.
Broman Group grundlagde Broman Logistics for at den kan fungere som importør til gruppen. Logistikcenteret er placeret i nærheden af Helsinki.

Om Swisslog Logistics Automation
Hjælper fremsynede virksomheder med at optimere lager- og distributionscentre med fremtidens automatiserede løsninger og software.
Turnkeytilbud omfatter rådgivning, systemdesign og implementering og livslang service til kunder i mere end 50 lande.
Swisslog er en del af KUKA-koncernen, en førende global leverandør af intelligente automatiseringsløsninger med over 14.000 ansatte over hele verden.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

11/12 2019