Brugervenlig plukker til SMV'erne

Brugervenlig plukker til SMV'erne

Scape Technologies lancerer nu en bin-picker der gør det nemt at øge produktiviteten og samtidig forbedre medarbejdernes fysiske arbejdsmiljø til en pris, der også gør det rentabelt for små virksomheder og virksomheder uden automatiseringserfaring

Tilslut og pluk. Scape Technologies sætter igen nye standarder for såkaldte Pick & Place og Bin-Picking løsninger med en ny brugervenlig SCAPE Easy-Picker, der kombinerer SCAPE løsningernes velkendte robusthed med enkelhed. 

 Den nye SCAPE løsning er endnu enklere at implementere end den i forvejen brugervenlige SCAPE Mini-Picker.

Brugeren skal blot scanne de emner, der skal plukkes. Herefter guides brugeren trin for trin, ved hjælp af den brugervenlige software til at løse automationsopgaven. Der kræves ingen programmeringserfaring eller andet kendskab til Bin-Picking.

Opgaver, der er oplagte til SCAPE Easy-Picker, er fødning af emner i maskiner som presser, CNC-maskiner, simpel pakning eller pluk af emner, der ligger struktureret på en palle lag på lag.

Med SCAPE Easy-Picker kan det nu betale sig at automatisere pluk af selv mindre stykserier, fordi selve løsningen i sig selv koster en brøkdel af de øvrige løsninger på markedet.


Installation og opsætning er designet med inspiration fra brugervenlige apps til telefoner eller lignende. Det betyder, at brugeren får en overskuelig kasse med dele, han eller hun selv kan montere uden behov for at skulle bekoste integrator eller maskinbygger.

Automatiseret Bin-Picking er blevet for alle
- Ni ud af 10 af virksomhederne i fremstillingsindustrien er små og mellemstore virksomheder, og de har generelt brug for at automatisere for at sikre deres konkurrenceevne og arbejdsmiljø. Derfor er vi glade for nu også at kunne give mange flere virksomheder adgang til at automatiseret Bin-Picking, siger Søren Bøving, CEO i Scape Technologies.

SCAPE Easy-Picker kan håndtere emner på op til 600 gram og har desuden opgraderingsmuligheder, som kan løfte tungere emner eller løse mere komplicerede krav, så den relative beskedne investering er fremtidssikret. Løsningen kan anvendes på de førende seksaksede cobots eller industrirobotter fra eksempelvis producenter som Fanuc, Kuka, Universal Robots, ABB og Kawasaki.

-lipe

 

22/9 2020