Cloudbaseret løsning automatiserer toldbehandlingen

Cloudbaseret løsning automatiserer toldbehandlingen

En af Sveriges mest effektive og innovative havnevirksomheder, HalandsHamnar, vælger toldbehandlingsløsningen GCT (Global Customs And Transport) fra Descartes. Implementeringen sigter mod at forenkle og automatisere toldprocessen for fortsat at udvide virksomheden

HallandsHamnar, en af Sveriges ti største havne, betragtes i dag som en moderne logistikvirksomhed. Virksomheden, med aktiviteter i Halmstad og Varberg, tilbyder kundetilpassede løsninger inden for områderne havne-, terminal- og lagertjenester.

For at fortsætte med at skabe vækst, give langsigtet god rentabilitet og styrke udviklingen på vestkysten, har HallandsHamnar valgt at introducere en helt ny og skybaseret toldbehandlingsløsning fra Descartes. 

- Vi gør dette, fordi vi ser store fordele ved det. Vi ser konstant på vores måde at arbejde på, og hvilke værktøjer vi bruger til at blive smartere og mere effektive. Med GCT-løsningen fra Descartes vil vi være i stand til at klare vores toldbehandling og kontakter med forskellige speditører, på en meget enklere måde, siger Henrik Nanfeldt, Chief Operating Officer hos HallandsHamnar.

Øget produktivitet i sigte for HallandsHamnar

Toldbehandlingsløsningen tillader ikke kun HallandsHamnar at modtage og administrere tolddokumenter elektronisk. Virksomheden forventer også en betydelig stigning i produktivitet, da de automatisk vil være i stand til at generere eksport- og importdokumentation i en fuldt integreret proces.

- Vores toldbehandlingsløsning GCT er primært rettet mod virksomheder med høje krav til effektiv told- og transporthåndtering, og HallandsHamnar er en sådan virksomhed. Vi tror, de vil drage stor fordel af platformen, da vi ved af erfaring, at den hjælper med at reducere vores kunders omkostninger og strømline deres processer. Vi ser frem til at følge deres rejse mod en smartere og mere automatiseret toldbehandling, siger Martin Jeppsson, produktchef hos Descartes.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

15/6 2020