Egatec tager et nyt stort skridt på vækstrejsen

Egatec tager et nyt stort skridt på vækstrejsen

Egatec har netop udvidet bestyrelsen og ejerkredsen i selskabet, med to stærke spillere inden for automatisations branchen, nemlig Søren Juul Jørgensen (Juul Holding) og Karsten Wüst (USI Holding)

- Vi har i noget tid ønsket at få nogle stærke profiler med i bestyrelsen og ejerkredsen i Egatec, og det må man sige at vi her har fået. Vi står på trods af corona til at afslutte et flot regnskab for 2020 og er nu rigtig godt rustet til at vækste yderligere i 2021, med vores nye kompetencer på holdet, udtaler Lars Hansen, der er stifter og fungerende direktør i Egatec.
 
Egatec står, på trods af Corona, overfor at afslutte et rigtig flot 2020 regnskab, som der skal bygges videre på. Fundamentet med standard maskiner og komplette løsninger til ”end off line” er bund solidt, så ambitionen fremadrettet er vækst og udvikling.

Søren Juul Jørgensen og Karsten Wüst er begge indtrådt i bestyrelsen og skal herigennem være med til at sikre at Egatec fastholder sin strategi og sine ekspansionsplaner i de kommende år.

Første opgave for den nye bestyrelse bliver at få ansat den bedste CEO til opgaven. I øjeblikket er det hovedaktionær, Lars Hansen, der sidder som interim CEO i Egatec, indtil en ny direktør er fundet.

Ønskescenariet til en ny ”kaptajn” er en, der kan understøtte salg og markedsføring og sammen med eksportchefen finde og opbygge et internationalt forhandlernet til salg af virksomhedens standard pakkemaskiner.

- Vi er rigtig glade og stolte over at have Søren og Karsten med på holdet, og håber at processen med at finde min erstatning, der pågår nu, bliver god og hurtig afsluttet, så vi er klar til et spændende 2021, siger Lars Hansen, Interim CEO i Egatec.

-hawin

 

Læs mere om robotter & automatisering

10/11 2020
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning