Element Logic mander yderligere op i DanmarkMads og Stephen været til intensiv oplæring i AutoStores teknologier hos Boozt.com's store lager i Sverige, der rummer et af verdens største AutoStore-anlæg.

Element Logic mander yderligere op i Danmark

Robotlagerspecialisten Element Logic styrker sin danske organisation med ansættelsen af både ny projektleder og to nye serviceteknikere. Efter et særdeles godt 2019 har Covid19-situationen i 2020 kun øget efterspørgslen på Element Logics robotlagerløsninger

Element Logic styrker sin danske organisation yderligere.

Det sker med ansættelsen af en ny projektleder, Harry Toftum, som er tiltrådt i slutningen af september. Ansættelsen af Harry Toftum kommer i kølvandet på ansættelsen af to serviceteknikere i august måned.

- Vi har mange interessante ordrer og leads i bogen, og derfor har vi behov for at styrke vores organisation på flere fronter, herunder vores danske servicenetværk, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark, der har dansk hovedkvarter i Odense.

Øget e-handel skaber nye automationsbehov

Hvor Harry Toftum skal være med i leveringsteamet som projektleder, skal de to nye serviceteknikkere, Mads Thingholm og Stephen Rolfsted, bidrage til at servicere Element Logics voksende portefølje af Autostore-installationer i Danmark.

Både Element Logic som koncern og Element Logic Danmark har oplevet solid vækst de senere år - ikke mindst på grund af den voksende e-handel, som skaber behov for mere fleksible og fremtidssikrede varelagerløsninger.

I Danmark har Element Logic bl.a. leveret robotlagre til virksomheder som Proshop, Prime Cargo og EET Group. Anlæggene varierer i størrelse fra 3-400 robotter.

Her er AutoStore af Element Logic med sin specielle aluminiumsgitterkonstruktion og mobile robotter en af markedeets mest fleksible lagerrobotløsninger.

Grundlag for endnu større marked

Samtidig har Covid19-situationen og en voksende trend hen imod mere e-handel kun øget både B2B-virksomhedernes og B2C-virksomhedernes efterspørgsel på løsninger som Autostore.

- Robotløsninger som AutoStore var allerede inden Covid-19 inde i en positiv, opadgående udvikling - og den er blevet accelereret af den her krise. For nogle virksomheder skyldes det parametre som vækst og skalerbarhed, for andre handler det om at samle lagerlokationer og dermed spare plads. Og for de fleste handler det om at sikre leveringssikkerheden til deres kunder, siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic DanmarkHan ser kun markedet udvikle sig positivt for Element Logic de kommende år.

- Vi kan se, at vores løsninger er særdeles lønsomme for både større og mindre virksomheder. Vi har leveret robotlageranlæg med alt fra tre til godt 400 robotter i et anlæg, og med så stort et spænd mener vi absolut, at der er grundlag for et endnu større marked end i dag. Og det er også set i det lys, at vi nu styrker den danske organisation.

-hawin

 

Om Element Logic:

I over 30 år har Element Logic bidraget til at optimere varelagres effektivitet.

Virksomheden tilbyder smarte løsninger, der hjælper varelagre med at håndtere deres kunders stigende efterspørgsel efter hurtige leverancer. Robotløsninger, software og rådgivning hjælper virksomheder med at forbedre deres værdikæder og med at blive mere rentable. Element Logic optimerer varelagre i alle størrelser i en lang række af industrier, herunder elektroniske komponenter, forbrugerelektronik, 3PL, lægemidler, beklædning, sportsudstyr og meget mere.

 

Læs mere om robotter & automatisering

8/10 2020