Fusion fuldført

Fusion fuldført

To år efter BEC Aps og Nordtec-Optomatic A/S fik fælles ejerskab, samles alle aktiviteter i et fusioneret selskab: NTO

- I de to år har vi samarbejdet mere og mere på tværs om løsningerne. Vi anvender ofte ressourcer fra begge virksomheder til den samme opgave, og med den positive udvikling ligger det lige for at foretage en egentlig fusion. Så med virkning fra 1. januar 2019 bliver automations- og softwareløsningerne ført ud i livet i ét fortsættende selskab, der markedsføres under navnet NTO.

Det fortæller Preben Jacobsen, der hidtil var været administrerende direktør i Nordtec-Optomatic A/S og nu er administrerende direktør i det nye, samlede aktieselskab. Erik Munkholt Sørensen fra BEC ApS fratræder samtidig som administrerende direktør og vil herefter fungere som salgschef i NTO.

Preben Jakobsen, adm. dir. NTO


- Vi håber, at ændringen vil blive til glæde og gavn for vores samarbejdspartnere, som nu har 55 medarbejdere til at servicere dem, understreger Preben Jakobsen og Erik Munkholt Sørensen.

De tre afdelinger med fysisk adr esse i Ikast, Randers og Hillerød bevares uændret.

Fakta om NTO
NTO leverer drifts- og fremtidssikrede automations- og softwareløsninger, som tilfører vores kunder værdi og forbedrer deres konkurrenceevne.

NTO's forretningsområder er standardstyringer, konsulentydelser, styringer til specialmaskiner, sæbe­doseringsanlæg til vaskerier, robotstyringer samt automation til produktion og logistik, herunder interface til ERP-systemer.

Kompetenc erne er PLC-programmering, operatørpaneler, databaser, softwaresimulering, Windows services, styretavler, maskinmontage samt servo-, HMI- og SCADA-løsninger.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

9/1 2019
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Thanex

  Thanex

  LAGERINDRETNING