Hollandsk sorteringsrobot til de hurtigere leveringer

Hollandsk sorteringsrobot til de hurtigere leveringer

Robotvirksomheden Addverb Technologies, som bl.a. leverer komplette automatiserede lagersystemer til Amazon, Coca Cola og Unilever, har udviklet den nye, fuldautomatiske SortIE til hurtig og effektivt ordrepluk

Af Lisbeth Petersen

Den skalerbare sorteringsrobot kan udføre såkaldt intelligent SKU-sortering, dvs. sortering efter specifikke koder på produkterne (Stock Keeping Units) direkte i kasser eller andre enheder på lagerhylder, ved meget høje hastigheder og i forskellige højder.
SortIE kan samtidigt integreres med eksisterende logistiksystemer hvad enten det er andre robotter, autonome aller manuelt styrede interne transportmidler.

Robotten vil være særligt egnet til e-handelsvirksomheder, tredjepartslogistik og detailhandel, hvor der er behov for hurtig bestilling, pakning og levering.

Pieter Feenstra, Addverbs administrerende direktør i EMEA-regionen, siger:

-Der findes ikke noget tilsvarende på markedet. Denne robot øger produktiviteten med op til 450 sorteringer i timen, hvilket betyder op til 250 ordrer fuldført på ethvert givet tidspunkt, og øger lagerudnyttelsen med op til 20%.
Hele sorteringssystemet er enkelt og fuldautomatisk, hvilket forkorter investeringsafkastet og det kræver ingen menneskelig medvirken i driften. Vi er stolte over at have stået i spidsen for udviklingen af en robot som denne, der nu kommer på markedet.

 

Læs mere om robotter & automatisering

25/8 2022