I det digitale hjørne

I det digitale hjørne

KUKA præsenterer den næste generation af digitale løsninger til robotter på hi-messen og byder velkommen på standen med masser af demonstrationer

På dette års messe fra deb 1. til 3. oktober er KUKA´s fokus ’Digital Corner’, hvor forskellige digitale løsninger bliver  demonstreret på standen, herunder den nye KUKA Sim 3.1, der giver flere nye muligheder for at fremskynde implementeringen af komplekse robotprojekter.

Kommunikationsplatformen OPC UAs forbindelse gør det meget let at udføre testkørsler af hele automatiseringsprojekter gennem simulering med digitale tvillinger.

Digital Corner præsenterer også KUKA Connect, der monitorerer og strømliner brugen af roboten i løbet af sin levetid og således optimerer driftsomkostningerne for kunden.

- Vi byder messe besøgende velkommen til vores stand for at opleve den næste generation af digitale løsninger til robotter, siger Joacim Lorentsson, KUKA Sales Manager Nordic & Baltic.

På hi-messen viser KUKA flere digitale nyheder, inklusive den nye KUKA-robot QUANTEC-2 med nye digitale bevægelsestilstande.

- KUKA vil således være den første til at være i stand til digitalt at ændre robotens ydelse under igangværende programmer, siger Joacim Lorentsson.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

27/8 2019