Kardex bliver medlem af Odense Robotics

Kardex bliver medlem af Odense Robotics

Kardex er blevet medlem i Odense Robotics - Danmarks nationale robot- og droneklynge. Klyngens vision er at gøre Danmark til en endnu større og bedre robotnation igennem at fremme innovation og være katalysator for bæredygtig udvikling tværs over den danske robot-, automation og droneindustri

Den danske robot, drone og automationsindustri er vokset betragteligt i de sidste år, og kan kalde sig hjemsted for globale markedsledere, startups med høj vækst og verdensledende forskning.

Der er mere end 400 robot, automations- og dronevirksomheder i landet med mere end 10.000 ansatte.

- At blive medlem af Odense Robotics er en selvfølge, siger Jørgen Flemming Ladefoged, direktør for New Business i Norden hos Kardex.

Som en af aktørerne inden for lagerautomatisering er det vigtigt for Kardex at investere i innovation og samarbejder, der driver udviklingen fremad for at hele tiden kunne tilbyde løsninger af høj kvalitet, der er på forkant med branchen.

Jørgen Flemming Ladefoged, direktør for New Business i Norden hos Kardex.

Gennem investering i moderne robotteknologi tilbyder Kardex i dag fuldautomatiske lagerløsninger og ved hjælp af for eksempel Robomotive plukkerobotter skabes en forbindelse mellem lagermaskiner og sorterings- eller pakkelinjen.

Idet løsningen er designet som et 'add-on', kan selv eksisterende kunder nemt opgradere semi-automatiserede løsninger til fuldautomatiske systemer.

Jørgen Flemming Ladefoged ser et kæmpestort potentiale for automatiseret lagerstyring.

- Fordi disse løsninger er fuldt skalerbare, kan de fleste virksomheder tage skridtet mod mere effektive og ergonomiske processer. Og det er skridt, der må tages for at bevare konkurrence­evnen, opsummerer han.

-hawin

 

Om Kardex

Kardex har eksisteret siden 1880 og er producent af lagerautomater og skræddersyede lagerløsninger. Med fleksible skræddersyede systemer hjælper Kardex i dag kunder i så forskellige brancher som handel, elektronik, medtech, sundhedsvæsen, automobil-og fødevareindustrien, hvor der ofte er meget specifikke krav til håndtering af varerne.

Kardex leverer løsninger til kunder fra den første automatisering til de helt store fuldautomatiske anlæg og deres software kan nemt integreres med eksisterende WMS eller kundespecifikke systemer. Kardex Remstar skaber også løsninger sammen med partnere, hvor de for eksempel integrerer robotpluk og automatiserede flows langs hele lagerkæden.

Læs mere om robotter & automatisering

31/3 2022