Knapp optimerer logistikken hos Vola Det er OSRShuttle-teknologien som bliver anvendt på Volas lager i Horsens.

Knapp optimerer logistikken hos Vola

I fremtiden er det en automatiseringsløsning fra Knapp, som optimerer Volas lager- og distributionsprocesser. Det nye system kommer op at køre i starten af august 2019

Knapps kundebase fortsætter med at vokse. Med deres nye samarbejdspartner, Vola, har man nu en globalt anerkendt producent af armaturer til badeværelser og køkkener som kunde

De eksklusive armaturløsninger til badeværelser og køkkener, som Vola fremstiller på deres produktionsanlæg i Horsens, bliver distribueret over hele verden. For at opretholde positionen på markedet har det været en af virksomhedens målsætninger at optimere de interne lagerprocesser. Med Knapps automatiske lagersystem, OSR Shuttle Evo, effektiviserer og organiserer man lager- og distributionsprocesser langt bedre end tidligere og skaber optimale forhold for fremtidens logistikscenarier.

En stor del af Vola-produktsortimentet er lalgret centralt i OSR Shuttle EVO, som består af to reolsystemer og 21 niveauer. På hvert niveau indlagrer og henter en shuttle kasserne med produkter og leverer dem til plukstationerne.

Mere automatisering er en målsætning

Streamline conveyorteknologi garanterer nem transport af varerne gennem hele lageret. Hvorefter 16 autonome mobile robotter, AMR, transporterer varerne videre til de forskellige plukstationer.

Systemet bliver taget i brug i sensommeren 2019. Den innovative teknologi kommer dermed til at spille en central rolle i bestræbelserne på at gøre de interne transportopgaver på lageret så fleksibel og enkel som muligt.
Peder Nygaard, COO i Vola er da også fyldt med selvtillid, når han taler om samarbejdet med Knapp.

- Vi ser projektet som et middel der kan bringe os tættere på vores målsætninger om mere automatisering, så vi løbende reducerer svar- og leveringstid på vore kundeforespørgsler.

Knapp er også begejstrede for det nye samarbejde, som forsyner Vola med en effektiv og holdbar løsning, der er enkel at bruge, og som er gearet til fremtiden.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

26/6 2019