KUKA åbner kontor og uddannelsescenter i Danmark

KUKA åbner kontor og uddannelsescenter i Danmark

Efterspørgslen efter KUKAs robotter vokser støt i Danmark, og som et resultat blev det første danske kontor for nylig åbnet i Silkeborg. Snart følger et træningsprogram til robotprogrammering

Investeringen på det danske marked betyder blandt andet, at der oprettes et KUKA College, der fungerer som et træningscenter for robot programmering.

- Vi har tidligere kun kunnet tilbyde dette på vores nordiske hovedkvarter i Göteborg og på vores finske kontor i Turku, men nu er efterspørgslen så stor, at vi også åbner et KUKA-College i Danmark, siger Jonas Glimdén, administrerende direktør for KUKA Nordic.

Det nye kontor er centralt beliggende i Silkeborg, midt i Jylland og i nærheden af mange af KUKA´s danske kunder er beliggende, såsom Grundfos A/S.
Ud over uddannelse i robotprogrammering og support til danske kunder vil KUKA´s robotter i nogle tilfælde blive konfigureret og programmeret til
kunderne, således at de er forberedte til installation i deres produktion, hvilket betyder, at kundernes installationstid kan reduceres.

- Det øgede robotsalg på det danske marked vil gøre det muligt for os at være  on-site og tilbyde hele vores udbud af tjenester på det danske marked, som vi håber, at kunderne vil sætte pris på, siger Jonas Glimdén.

Om KUKA Nordic AB
Globalt automationsselskab med et salg på omkring 3,2 milliarder euro og omkring 14.200 medarbejdere.
Som en af verdens førende leverandører af intelligente automatiseringsløsninger tilbyder KUKA sine kunder alt fra en enkelt kilde: fra robotter og celler til fuldt automatiserede systemer og arbejder indenfor markeder såsom bilindustrien, elektronik, generel industri, forbrugsvarer, e-handel/detailhandel and sundhedspleje.

KUKA Group har hovedkontor i Augsburg.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

6/1 2020