Movu Robotics lancerer ny robotplukkearm

Movu Robotics lancerer ny robotplukkearm

Movu eligo kan automatisk plukke fra én kasse og placere de enkelte varer i flere blandede beholdere. Plukkearmen er udviklet til at lukke hullet mellem manuel og fuldautomatisk plukning, og skal give lageroperatører et stort skridt fremad inden for ordreplukning

Movu eligo kan integreres som en valgfri plukkestation til systemet "Movu escala bin shuttle", hvor den kombinerer avanceret software med intelligente gribere og computer-vision for at sikre en effektiv produktionsgennemstrømning.

Robotten griber forsigtigt en vare fra en beholder på underste niveau, og placerer derefter varen i en leveringsbeholder.

Ved at give feedback på, om der er tale om et succesfuldt greb, sikrer de intelligente gribere en nøjagtighed på 100%. Ud over en lav fejlprocent ved gribning reducerer Movu eligo antallet af de manuelle 'berøringer', der er nødvendige for udføre ordren eller genopfyldningen, og kan dermed nå en succesrate for pluk på mere end 99%, fortæller virksomheden.

Med en kapacitet på 600 pluk i timen, afhængigt af den specifikke implementering, kan robotten plukke varer på op til 2 kg og med dimensioner på mindst fra minimum 1 cm til maksimum 30 cm.

Da den er fuldstændig produkt-agnostisk giver den fleksibilitet til at håndtere skiftende produktblandinger.

Robotarmen er 2,2 meter høj og har en aktionsradius på 1,3 meter.

-lipe

22/11 2023