Ny administrerende direktør i Egatec

Ny administrerende direktør i Egatec

Automationsvirksomheden Egatec ansætter erfaren leder for yderligere at skærpe virksomhedens voksende position

48-årige René Kemp Møller er udpeget til at lede den Fynske Robot- og automationsvirksomhed Egatec. René overtager posten efter hovedaktionær, Lars Hansen der siden december 2019 har siddet som interim CEO i Egatec. René indtræder samtidig også i ejerkredsen for virksomheden.

- Vi er midt i en spændende udvikling, hvorfor vi har haft fokus på at finde en CEO med indgående kendskab og forståelse for vores kunders udfordringer og problemstillinger, samt de maskiner og de tekniske løsninger Egatec laver, og samtidig en person som har fokus på Egatec’s DNA og det samlede team, hvilket er essentielt for at styrke og udvikle Egatec fremadrettet.

- Jeg er derfor glad for at kunne byde velkommen til René, der sammen med det øvrige team skal styrke og udbygge vores markedsposition, siger Lars Hansen, hovedaktionær i Egatec.

René Kemp Møller, der tiltrådte sin direktørpost den 1. december, kommer med stort kendskab og erfaring indenfor maskiner og automation. Han har ligeledes stor erfaring med salg, forretningsudvikling og ledelse senest gennem sin direktørpost hos Zinkpower Odense, tidligere C.M. Jernvarer, hvor han siden 2012 har medvirket til stor vækst og udvikling af virksomheden.

Tidligere har René Kemp Møller i en årrække været Teknisk Direktør, ved Cabinplant i Haarby.

- Egatec er en virksomhed med et stort potentiale, som jeg er stolt over at stå i spidsen for. Jeg ser frem til at møde kunder og samarbejdspartnere, udtaler René Kemp Møller.

Egatec leverer konkurrencedygtige løsninger indenfor automatisering og robotter til industrien. Med henblik på at minimerer produktionsomkostningerne og eliminering af ensidigt, gentaget arbejde.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

27/1 2021