Prime Cargo investerer massivt i automatisering

Prime Cargo investerer massivt i automatisering

Efterhånden som mere og mere detailhandel flyttes til internettet øges behovet for effektive og skalerbare håndteringsløsninger, og Prime Cargo udbygger med AutoStore sin førende markedsposition inden for e-handelslogistik i Skandinavien

Prime Cargo har som den første leverandør af e-handelslogistik i Danmark valgt at investere i en fuldstændig automatisering af varepluk til forsendelse. For Prime Cargo betyder det, at virksomheden i julen 2019 vil kunne behandle 20,000 ordrer i døgnet fra et lager med mere end 500.000 varenumre.

- Vi er de første i Danmark og en af de første logistikudbydere i Skandinavien som tager denne teknologi i brug.
Fra julen 2019 kan vi tilbyde vores kunder, som er større webbutikker, at deres varer kan håndteres i AutoStore
med automatiseret pluk. Vi ved alle, at e-handel er i hastig vækst, og for at vores kunder kan udbygge deres
position i den øgede internationale konkurrence, ser vi et kæmpe potentiale i at investere i automatisering, som understøtter deres værdikæde, så slutkunderne får deres varer hurtigere, fortæller Managing Director iPrime Cargo Danmark, Morten Høilund

I Prime Cargo arbejdes der kontinuerligt med at skabe det bedste set up for virksomhedens kunder og med AutoStore skærpes evnen til at håndtere højsæsoner og kampagner - eksempelvis i forbindelse med Black Friday.

- For den enkelte kunde vil det betyde, at vi har afkortet tiden fra vi modtager ordren til den videregives til fragtfirmaerne udtaler Morten Høilund. Desuden er AutoStore løsningen, yderst fleksibel og vil derfor nemt kunne udbygges, hvilket har stor betydning for vores fremtidige kapacitet. Det er således meningen, at nye kunder kan tilføres anlægget allerede i løbet af 2020.

Leverandøren af Autostore til Prime Cargo, er Element Logic, der er er specialister inden for AutoStore og automatisering af den interne logistik. Managing Director for Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen
siger:

- Med robotlageret fra Element Logic kan Prime Cargo tilbyde sine kunder hurtige leverancer af høj kvalitet i et internationalt konkurrencepræget marked, hvor logistikken er en vigtig parameter for succes. Vi glæder os meget til samarbejde med Prime Cargo.

Om Prime Cargo A/S
Prime Cargo A/S blev etableret i 1998, som en privatejet virksomhed med kontorer i Nordeuropa, Fjernøsten og USA. Virksomheden har gennem årene været kendt som en af de mest innovative transport- og logistikvirksomheder, som tilbyder en bred vifte af tredjeparts logistikløsninger. I 2015 blev Prime Cargo A/S opkøbt af japanske Mitsui-Soko Group, som er en af verdens førende logistikudbydere.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

7/3 2019
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Thanex

  Thanex

  LAGERINDRETNING