Robotbrag fejrer 100-års fødselsdag for robotterne

Robotbrag fejrer 100-års fødselsdag for robotterne

Torsdag den 26. august 2021 hejser Teknologisk Institut i Odense fødselsdagsflaget og inviterer indenfor robotinnovationshallerne. I år med den særlige markering, at det er 100 år siden, ordet 'robot' for første gang blev introduceret i vores sprog. Se video:

Til Robotbrag'et vil danske virksomheder kunne få syn for, hvor langt 100 års robotinnovation har bragt os, og hvordan teknologierne kan hjælpe dem i dag og i morgen. Det sker i samarbejde med DIRA Business, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue.

Ved sidste Robotbrag blev der sat rekord med 1500 deltagere, men i år har Teknologisk Institut taget særlige hensyn til COVID-19 restriktioner og hensyn.

- Det betyder først og fremmest, at vi har flyttet arrangementet fra efterår til sommer, så vi blandt andet kan udnytte vores udendørs arealer med et stort cirkustelt. Vi har også valgt at dele dagen op i to identiske dele, så man enten kan besøge os om formiddagen eller om eftermiddagen. Derudover vil vi designe dagen og rammerne, så vi kan overholde alle officielle retningslinjer og sikre en tryg deltagelse for alle, fortæller instituttet i en pressemeddelelse.
Arrangementet bliver i år desuden udvidet med en læringsdag for elever og studerende dagen efter selve Robotbrag.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

5/5 2021