Robotrådgiver får ny administrerende direktør

Robotrådgiver får ny administrerende direktør

Nilfisks nuværende COO Søren Pap-Tolstrup bliver ny adm. direktør for den uvildige rådgiver inden for robotter og automatisering, Gain & Co. Han tiltræder den 1. februar næste år

Gain & Co blev grundlagt i Danmark i 2017 og er siden vokset eksplosivt i takt med den stigende efterspørgsel efter robotter og ikke mindst behovet for uvildig rådgivning omkring teknologierne.

Manglen på uvildige rådgivere i robotindustrien globalt har åbnet verdensmarkedet op for det engang lille danske firma, som nu tæller kontorer i USA og England og et tocifret antal såkaldte Fortune 500 kunder.

Søren Pap-Tolstrup der skal stå i spidsen for at skalere forretningen internationalt, fungerer i dag som COO og Executive Vice President, Operations, hos Nilfisk.

Som administrerende direktør for Gain & Co bliver Søren Pap-Tolstrup ansvarlig for at geare forretningen til at imødekomme den voksende globale efterspørgsel på robotteknologi og automatisering, hos virksomheder der ønsker en effektiv transformation af deres drift.

Målrettet hjælp
Det er da også en begejstret Søren Pap-Tolstrup, som ser frem til at blive en del af Gain & Co på et tidspunkt, hvor virksomheden er i vækst.

- Automation og robotteknologi er en nødvendighed for mange virksomheder i dag, og jeg er overbevist om at Gain & Co’s unikke position gør det muligt at hjælpe dem med, at navigere i det hurtigt skiftende landskab. Jeg ser frem til at arbejde sammen med teamet, så vi kan hjælpe flere virksomheder med at eksekvere deres automatiseringsambitioner på en målrettet og økonomisk forsvarlig måde, siger Søren Pap-Tolstrup.

Grundlægger og nuværende administrerende direktør for Gain & Co, Søren Peters, tilføjer:

- Jeg er glad for at byde Søren Pap-Tolstrup velkommen på holdet. Hans erfaring og ekspertise med at lede og strukturere store organisationer på tværs af forskellige lande og kulturer gør os i stand til at vokse endnu mere og give nye og eksisterende kunder den bedst mulige rådgivning og support på deres automatiseringsrejse.

Ekspanderer på begge sider af Atlanten
Søren Pap-Tolstrup kommer til Gain & Co, på et tidspunkt hvor virksomheden ekspanderer hurtigt i især USA og Europa. Siden sidste år har virksomheden åbnet kontorer i USA og Storbritannien og fordoblet omsætning og antallet ansatte. 

Mangel på arbejdskraft i fremstillingsindustrien på begge kontinenter får flere og flere virksomheder til at investere i robotter og automatisering, hvor robotinstallationer nåede rekordniveauer sidste år.

At navigere i disse muligheder og sikre et økonomisk sundt resultat er en vedvarende udfordring, som Gain & Co hjælper virksomheder med at løse.

- Jeg har selv set det utrolige potentiale ved automatisering, men også de mange udfordringer, virksomheder står over for med de nye teknologier, siger Søren Pap-Tolstrup.

Han mener da også, at behovet for uafhængig rådgivning til at hjælpe virksomheder med at træffe de rigtige beslutninger er større end nogensinde før.

Søren Peters vil fortsat fungere som talsmand for selskabet, medlem af bestyrelsen og vil være aktivt involveret i at styre forretningen i fremtidens farvand.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

19/12 2022